Star Citizen - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


vaakuum
(addikt)

"És igen lesznek bérelhető NPCk a játékban, de kérdés hogy most hogyan fogod nekik mondani hogy most neked mi kellene :D mit csináljanak..."

Ennek egy erősen egyszerűsített verzióját már a Warframe játékban is megoldották. Bizonyos tevékenységekre (lehet olyan, aki segít lőni/vezetni, aki a védelemért felelős ha betörnek a hajódra illetve a technikai személyzet, aki tüzet olt, sérülést javít.) vannak skill értékeik, te meg eldöntöd, mire osztod be őket a hajón azzal a skill-settel (amit esetleg idővel fejleszteni is lehet náluk).
Gunnereket pl. simán kellene tudni felfogadni, akik lőnek... ha tréningezed őket, akkor meg sokkal gyorsabban célra állnak és pontosabban lőnek. Közelharcosok is mászkálhatnak a hajón, akiket szükség esetén bolygón is lerakhatsz valami hozd-ide-vidd-oda, mentsd-meg- őket vagy győzd-le-a-kalózokat típusú küldihez. Technikusnak sem látom akadályát... nem kell mindent nulláról kitalálniuk a fejlesztés során, vannak elemek, amiket felhasználhatnak már működő más játékokból.

üzenetek