Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Dare2Live
(nagyúr)
Blog

Ez a város is olyan mint a többi. A paneles területeken távfűtés van így nincs olyan mint öreghegy, maroshegy... vonalon hogy télen rendszeresen vágni lehet a füstöt. Csak egy háznál fűtsenek fával, szénnel, papírral, levéllel szerencsétlen esetben szeméttel. A paneles vonal átka szerintem a panel meg a kissebbség. Ebből a szempontból palota/tóváros vonalon erősen vannak gondok. Van két munkatársam akik ott laknak olyan storykat meséltek napi szinten, hogy keresztbe állt a szemem a röhögéstől. Ők nem voltak ilyen vidámak ellenben kialvatlanok. De én is laktam ott és tudom, hogy a más életritmussal, Csóré Bélával vagy avval, hogy egy 55nmes panelben lakik 7-10+fő akinek a fele min gyerek avval azt tudod tenni, hogy elköltözöl.

A sarló panelrengeteget részben ismerem az saját tapasztalat alapján ebből a szempontból legalábbis tóváros, palotavároshoz képest kifejezetten élhető. De szarba ott is biztos bele lehet nyúlni.

Elektroszmog, ionizáló nem ionizáló sugárzás témakörbe nem mennék bele elvileg semmi gond de ekkora transzformátorállomást nem legyen a lakásom 50méteres közelébe. :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek