Törpenyúl - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


SirRasor
(őstag)
Blog

Ilyen viselkedési formákról már olvastam, de kérdés, hogy simiért megy-e oda, vagy kajáért.

A miénk teljesen más tészta, még sehol se olvastam ilyen viselkedésű nyúlról. Idegbeteg állat! De komolyan :DD Simi? Nem kell. Sose jön oda, csak ha kaját remél, pedig 3 hónapos kora óta itt van. Nem képes megszokni nagyon semmit, maximum 1-2 pici helyet a lakásban, és ha nem ott fekszik, akkor mindentől fél, mindentől megijed. A kezemnek régen nekitámadt bárhogy közeledtem, de kapott érte, úgyhogy azóta már nem harap.

Egyedül akkor morog, ha papírt adok neki, mert azt hiszi, hogy nem adnám oda neki, és gyorsan elszalad vele..mert a kedvenc eledele a papír.

Mindenre támad, ami kisebb nála! A tengerimalacunkat egyszer véresre harapta, azóta nem is próbálkozunk a szoktatással, de degukkal is kísérleteztünk, de azoknak is azonnal neki akart ugrani.

Ha bármit mondok neki, az meg szimplán nem ér el az agyáig, csakis kajával tudom irányítani. Mármint ha erősen rászólok, akkor megijed, és abbahagyja a szőnyegtépést, vagy trespassingot :U

Ha közeledek felé, akkor 50% esély van rá, hogy azt higgye kaját kap. Akkor körbe-körbe szalad a lábam körül. Másik 50%, hogy halálra rémül és fejvesztve menekül a ketrecébe.

üzenetek