VoIP telefonálás - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


mecsek20
(tag)

sziasztok!
DIGI nomadikus telefont szeretnék beüzemelni, mindent úgy csinálok, ahogy a leírásban van, de nem megy. Request timeout 508 hibát jelez és nem csatlakozik. Se otthonról se mobilnetről, se windowsról se iphonról.
Ügyfélszolgálat nem segít. Személyesen bementem, kaptam új telefonszámot új borítékot, nem megy. Telefonos üfsz. felvette a hibát, majd fél óra múlva jön az sms hogy minden ok, hibát lezárják. Timeout 508 ismét. E-mail-nem elküldték a leírást , ami a weboldalon van, mikor rájuk írtam h nem megy onnan kezdve nincs válasz. A telefonos srác azt mondta h ez egy megszűnt szolgáltatás, már nem árulják. A számlán mindenesetre rajta van. Tudtok valamilyen titkot, hogy mitől lehet ez a 508 hiba? köszi a segítséget!


Stanlee
(őstag)
Blog

En most valami faek egyszerusegu Dehner-es, 600 mAh-s kerti szolar lampakba valo akkut hasznalok, eddig egesz jol birja, de nem akarom elkiabalni. Nemet forumokon olvastam, hogy van akinek ez jott be.

Anyukamnal nem tudom mire csereltem mar ki, de ha karacsonykor otthon vagyok, megnezem...


Geza05
(újonc)

Sziasztok. A régi voip kliensek nem mennek win10 en. A microsoft MobileVoIP ban nem lehet lementeni névlistát. Tud valaki működő módszert, névlista felvételre, vagy olyan voip szoftvert pc re amin megy?
Nem tudom mért fejlődik minden visszafelé. Szerintem mai világban ez alap lenne, hogy lehet elmenteni számot névvel.


Beni2360
(félisten)

Szisztok. Olyan gondom akadt, hogy hivadkor kert pl 3-s számot üsse be latszik is de nem kapcsol, mondja tovább a gép a magáét. MobilVoip app.
Most működött :U

[ Szerkesztve ]


libus
(őstag)

Milyen hívásrögzítőtt tudtok ajánlani, ami működik Voip nál, meg esetleg Messenger hívásoknál is?
:R


Zeki
(nagyúr)

Nincs ilyen. :(


libus
(őstag)

Olyan sincs ami működik Voipnál?
A Messenger hívás rögzitési lehetőség csak egy plusz pozitívum lett volna.


Zeki
(nagyúr)

Nincs. Olyan néha van, ahol a voip kliens gyárilag tud rögzíteni, de csak azt, a sajátot.


instantwater
(addikt)

Groundwire tud voip hívást rögzíteni.


yanna
(őstag)

Hali! Egy Grandstream GXP1625 készülékkel kapcsolatban kérdezném, hogy rá lehet bírni valahogyan, hogy telefonkönyvben lévők bejövő hívásainak ne a számát jelezze ki, hanem a telefonkönyvben lévő nevét? Remélem érthetően fogalmaztam.


libus
(őstag)

:R
Kipróbálom.


instantwater
(addikt)

Ugyanaz az előhívó a bejövő hívásnál, mint a telefonkönyvben?
06, +36


yanna
(őstag)

Telefonkönyvben 0036, bejövőnél 36. Lehet hogy ez a probléma? Bár most néztem, az egy évvel ezelőtti híváslistát, ott 0036 a bejövő is, bár ezek nincsenek a telefonkönyvben.

[ Szerkesztve ]


instantwater
(addikt)

Elképzelhető.
A 0036 és +36 helyes, a 36 nem. A szolgáltatónál lehet valamit állítani, hogy +36-tal vagy 0036-tal küldje a számot?


yanna
(őstag)

Azt hiszem ez X akta marad... Délután teszteltem, de csak a mobilommal tudtam. 0036, 0636, +36 és sima 36-tal. Szám minden esetben kijelezve, sima 36-tal a név megjelent a szám előtt. Kimenő hívás mindegyik esetben működőtt. Vezetékest hívni viszont csak 0036 és 0636-tal lehet. Sima 36-nál, ahol esélyes lehetne a bejövő esetén a név megjelenítése rögtön foglalt szerű jelzés, + 36-tal asszem 404-es hibajelzés meg valami hangjelzés.


itanczos
(senior tag)

Általában akkor látsz 36-ot, ha a szolgáltató a névhez beírja! Maga a szám az vagy 0036-al, vagy +36-al fog kezdődni. Nekem az rémlik, hogy az beállítható, hogy figyelembe vegye-e a szolgáltató által küldött név mezőt.

Megnéztem:

[ Szerkesztve ]


itanczos
(senior tag)

Na, nem másolta be rendesen az előző üzenetembe.
Itt van az állítási lehetőség, a segéd buborékban megtalálod a magyarázatot.


yanna
(őstag)

Köszi, alkalom adtán ránézek, rákérdezek a szolgáltatónál. (Meg lehet kipróbálom, hogy 2 formátumban lesz 1 ember a telefonkönyvben.)


libus
(őstag)

Feltettem, de a Domainhoz mit kell írni?
StuntCalls-t használok...
sip.stuntcalls.com-ot próbáltam már.


edk-
(őstag)

Simán stuntcalls.com, nem?

üzenetek