War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Urna
(tag)

Tegnapi kettő nuke a 8.7 Kínai lineupból:
[Vegyes 8.7]
[Csak a PTZ89]
Nem egy olasz 9.0, de kifejezetten kellemes gépek vannak itt is, bár az orosz véna .. hogy kb 0°gun dep van, az sokszor problémás.

Battlepass napi feladatokra pedig ne gondoljátok már hogy ennyi komplexitás lenne a játékban hogy "direkt szivat".. (amilyen siralom spagetikód van még a nemzet-végi boostert se tudják implementálni lsd. hivatalaos fórum poszt )
De ha mégis .. akkor pl érdemesebb az olyan feladatokat elváltani amik jó része nem tőled függ, pl a bázis bombázás, ölj első és utolsót, vagy a kitüntetések közül szerezz meg, van pár ilyen. Ezeket érdemes skippelni olyanokra amikben a saját képességed engedi meg hogy milyen gyorsan haladsz. Pl: Ölj x tankot light meg meddel, ölj x tankot td-vel, ölj repcsit tank rb-ben stb stb..
Elváltani kispénz ezeket, 2x-3x el lehet egy körből befolyó összegből és egy időben van 3 ab, 3 rb és 2 sb feladat amiből lehet választani.. ezek nem "kihívások" ezek napi küldik ..
Legtöbbnél segít ha van több jármű amiből válogathat az ember, mert vannak jobb meg kevésbé jó járművek minden bp feladatra, ez tény de ezek nem nehéz feladatok, a jobb playerek megcsinálják ezeket 5-6 meccsből vagy kevesebből is (mindkettőt).

üzenetek