War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Kotomicuki
(senior tag)

Köszönöm! :R
Akkor mégiscsak volt bent régen ilyen jószág is.
(A német fámba, jobb oldalon, ott vannak a hajdani olasz vadász- és bombázógépek, sajnos max. csak rank 2 és egyik sem prémium.)

A konteó konteóhoz:
Anno nagyon nagy balhé volt a wot háza táján, amikor kiderültek, hogy vannak belső változók: mindenkit kitiltottak, a fórum is bezárt egy időre...
Ezek után az volt a gondja sok "embernek" a wot-tal, hogy nem tudnak eredményeket elérni, így normális klánba sem kerülhettek be, pedig az ego adott volt hozzá. Ezen "tarthatatlan állapoton" kezdett el "javítani", egyre nagyobb csapásokkal a hajdani vezetőség és ez vezetett a nagy wot-elhagyáshoz, amikor majd minden értelmes egyén otthagyta őket, mert pénzért kezdték árulni a sikerélményt - sajnos, én későn kapcsoltam és bíztam a már soha vissza nem térő idők eljövetelében... (addig "ződ" voltam, aztán az egyre inkább vörösödni kezdő sárgánál már nekem is leesett...)
Azóta is él és virul a wot, "csak" most már "kötelezően" fizetős felállásban, ami, mint az ábra mutatja, sokakat nem zavar.

Mivel uaz a szisztéma és ma már szinte nyíltan nyomják a pénzért bármit mantrát, így kötve hinném, hogy itt másként lenne.

[ Szerkesztve ]

üzenetek