WD My Cloud NAS - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


direwolf
(őstag)

Persze, simán lehet, hogy véget ért valamelyik elektronikai cucc :(


renegat1
(tag)

Szia!
Úgy néz ki, mégiscsak jó lett. Visszaadtam a tulajdonosának, akinél simán felismerte a router. Nálam sem az Asus, sem a TP-Link nem ismerte fel. A te leírásod alapján lett összehozva végül is. Köszönöm még egyszer a segítséged!


KonaBilfisch
(csendes tag)

Sziasztok !
Örülnék ha tudna valaki segíteni, WD MyCloud Home 4TB -re szeretnék Transmissiont vagy hasonlót felrakni. Előre is köszönöm!


Johnzy
(tag)

Aki unja a hegesztést meg az órákon át tartó szenvedést a telepítgetéssel meg formázgatással, akkor csapjon le az eladó EX2 Ultra-ra (hirdetéseim között). ;)


Poki79
(tag)

Home-ra nem lehet tudtommal ilyesmit felrakni, csak a sima mycloudra.


gardener
(senior tag)

Fehér WdMycloud 4TB-s-ban milyen vinyó van?


oszy
(veterán)

Melyik WD NAS-t érdemes megvenni mostanában ami nem túl drága? :) Szeretném a letöltött adatokat nézni hol egyik, hol másik tv-n. Elegem van már a másolgatásból. :)

2012-es Mac minit használok. Nem tudom ez fontos-e.

[ Szerkesztve ]


Noxy
(veterán)

oszy
(veterán)

Köszi a tippet. Érdemes külön HDD-t venni vagy olyat választani, amiben gyárilag van?


Noxy
(veterán)

Van hozzá gyári belevaló WD Red HDD.
A helyedben, először körül néznék a hardver aprón. Nálam 2 megy 4-5 éve hibátlanul 24 h-ban.


Madize
(csendes tag)

Ilyen synology DSM-el ha frissitem a 4TB-os mycloud gen1-emet, akkor valami appon keresztul tudok majd tavoli elerest? vagy a DMS utan is csak egy szimpla router mögötti NAS marad, amit csak bentről tudok elérni?


Rigiboy
(tag)

Sziasztok, ma kaptam egy regen használt My Cloud EX2-t nem az ultra. Olvastam hogy csak a regi szoftverrel megy megy az os-3mal. Meddig fog az menni már nem is fogom tudni használni semmire a NAS-t?


január
(csendes újonc)

Sziasztok!
Egy 8éves my cloud eddig hibátlanul működött viszont egyszer csak elérhetetlen lett a weblapja, csak helyi hálózatban használtam. Ki- majd bekapcs nem segített, próbáltam resetelni >40s. Ez után már a böngészőben megjelent a kezdő oldal, megkérdezte a nyelvet és következő lépésben "megfagyott" a webloldal.
Ha most beírom az IP címét akkor bejön a My Cloud Acessing WD My Cloud meg az egyik amerikai nagyváros képe majd gyors eltűnik, feljön egy piros hibaüzenet 0,5s-ra: The user name or password entered is incorrect Try entering it again. Ezután már csak a bal felső sarokban mutatja a WD My Cloud logót és feliratot, a weblap tök üres. Ebben az az érdekes, hogy nem kérdezi meg a jelszót és a felhasználónevet, szóval nem én hibáztam.

SMB megosztásként látom a nason a videokat telefonról, de így nem tudom a torrent klienst feltelepíteni és TV-ről se tudom elérni a nas tartalmát.

Már többször reseteltem, de mindig ugyan ez a hiba jön elő. Próbáltam telefonról, tabletről és PCről is belépni, de mind sikertele volt. SSH-n, FTP-n elérhetetlen.

Mit kellene csinálni, hogy a web felülete elérhető legyen?

[ Szerkesztve ]


envagyok
(veterán)

Próbáltad több böngészővel?
Esetleg inkognitó módban?
Vagy előzményeket, cookie-kat törölve?

[ Szerkesztve ]


január
(csendes újonc)

Firefox, Safari, mindig inkognitó módban van és a minden bezáráskor törlődnek a sütik.


schor
(tag)

Sziasztok, szeretnék venni egy NAS-t, de a kezdők kezdője vagyok a témában. Olvastam a neten egy csomót róla, így keveredtem ide, a WD My Cloud topikba. Már ezt is alaposan átnéztem, de még mindig tanácstalan vagyok, melyiket lenne érdemes választanom.
A leendő felhasználásomat tekintve ( fotók, videók, dokumentumok feltöltése és elérése bárhonnan) elegendő lenne nekem egy 4-6TB-os Home is, de több helyen olvastam, hogy azt inkább ne.
De akkor melyiket?
Tudnátok segíteni, kérlek!
Köszönöm 😊


vicces
(addikt)

sziasztok,
szeretnék megválni a my cloud 4tb nasomtól. eladás elött mit állitsak vissza??
a nas menüben van ilyen lehetőség, de aztán eladás után az új gazdája be tudja majd a saját accountja alá regisztrálni??


Noxy
(veterán)

Be. :K


vicces
(addikt)

köszi! ráküldtem egy teljes visszaállítást. fél óra után még mindig csak 5%-on áll. :N


Johnzy
(tag)

Örülj neki, az tök gyors, akkor 10 óra alatt meglesz.
Azért egy 4 terrás HDD végiggyalulása nem 5 perces meló...... :U

üzenetek