WD My Cloud NAS - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


január
(csendes újonc)

Sziasztok!
Egy 8éves my cloud eddig hibátlanul működött viszont egyszer csak elérhetetlen lett a weblapja, csak helyi hálózatban használtam. Ki- majd bekapcs nem segített, próbáltam resetelni >40s. Ez után már a böngészőben megjelent a kezdő oldal, megkérdezte a nyelvet és következő lépésben "megfagyott" a webloldal.
Ha most beírom az IP címét akkor bejön a My Cloud Acessing WD My Cloud meg az egyik amerikai nagyváros képe majd gyors eltűnik, feljön egy piros hibaüzenet 0,5s-ra: The user name or password entered is incorrect Try entering it again. Ezután már csak a bal felső sarokban mutatja a WD My Cloud logót és feliratot, a weblap tök üres. Ebben az az érdekes, hogy nem kérdezi meg a jelszót és a felhasználónevet, szóval nem én hibáztam.

SMB megosztásként látom a nason a videokat telefonról, de így nem tudom a torrent klienst feltelepíteni és TV-ről se tudom elérni a nas tartalmát.

Már többször reseteltem, de mindig ugyan ez a hiba jön elő. Próbáltam telefonról, tabletről és PCről is belépni, de mind sikertele volt. SSH-n, FTP-n elérhetetlen.

Mit kellene csinálni, hogy a web felülete elérhető legyen?

[ Szerkesztve ]

üzenetek