Windows 10 - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Imre921
(tag)

Sziasztok

Segítséget szeretni a 1709es frissítéssel kapcsolatban.(még nem települt, fél napja csak előkészül)

Teljesen friss, clean intall volt a win10. Alaplapi cuccok, minden felment szépen, kivéve a videokártyát ami egy gtx1070ti.

A jóistenért sem hajlandó felismerni, csak általános microsoft videokártyának :((( Illetőleg a legfrissebb driver is a geforce.com ról állandóan azt írja h a telepítő nem kompatibilis a windows ezen verziójával :(((

Olvastam hogy amúgy is problémás a 1709-es build, meg azt is hogy azért nem látja a vga-t a win10 mert frissíteni kell.
Ez teljesen rendben van, frissíteném én, de így nem lehet h órák óta előkészül a 1709 :(((

Tudnátok segíteni mit tegyek? :( Vagy várjam meg ezt a rohadékot mindenképp? Hosszú órák óta előkészül, bár már 88%nál jár épp... :((( Aztán lehet a maradék 10 megin 2óra...nevetséges...


Imre921
(tag)

Most újraindítottam a gépet hátha segít, de most meg 25%...mi ez??

Sztem újra kéne húzni a rendszert. Nem létezik h vmi ilyen tetü. Ezt a frissítést hogy tudnám kikerülni? :F


Ga3rieL
(senior tag)

Hali. Húzd újra alapból a már 1709-essel a Windows ISO Downloader programból amivel először szedd le a rendszert, és tedd usb-re. és akkor nemkéne ,hogy gond legyen. Bár nekem amúgysem volt gond, úgyhogy nem értem, ezeket az egyéni problémákat.


Ga3rieL
(senior tag)

A program működése. Megnyitod. Jobb oldalt fent látod a Menüket,füleket, Windows , Office és Beállítások.
Neked a Windows fül kell. Kiválasztod a Windows 10-et vársz kicsit, és fent kiválasztod a kiadást.
a listába fent fekete címmel Windows 10 Fall Creatures update - September 2017 .
Utána a fentit kiválasztod ha az kell a Windows10 Home/ Pro-t
Megerősítés gomb alatta, vársz kicsit utána a nyelv kiválasztás, pl. magyar. megint megerősít. vársz kicsit, és kiválasztod,hogy a 32 bites vagy a 64 bites verziót szeded e le. És ennyi. a többit gondolom már megy pendrivera feltenni.

[ Szerkesztve ]


Imre921
(tag)

Köszi.

Viszont nincs pendriveom. Dvd-re esetleg ki lehetne írni?


pc360
(addikt)
Blog

Ki lehet, csak jó lassú + már nem sok értelme van ilyet művelni. Egyszer kell csak pendrive-ot venni...


Imre921
(tag)

Tudom. Majd veszek egy pendriveot.

Köszi a segítséget. Letöltöttem a megfelelő 1709es win10et, most írom.

Remélhetőleg ezzel már nem lesz probléma. Kicsit egyébként vicces az h fél napot kell(ene) várni egy frissítésre...de inkább szánalom.

Köszönöm még egyszer :R :R


Ga3rieL
(senior tag)

OKé,nincs mit,szivesen. Majd, írj,hogy mivan, klappolt e minden, vagy volt,/ van valami gubanc a még további kisebb frissítésekkel , vagy minden jó.


Syl
(nagyúr)
Blog

Általában nem kell rá fél napot várni. Sőt, fél órát sem. Az "alap" állapota (hekkelések, tiltások, cleaner kezelések, "optimalizálások" stb., stb), a hardverek sokszínűsége sokat dobhat az frissítési időn.


skitzoo
(senior tag)

Sziasztok!
Ma újratettem a gépet. És eddig az emailes fiokomal tudtam belépni. Most pedig azzal a profilal amit csináltam. (Beléptem a beálitásokban a profilba meg mindenhol) Hol tudom beálitani, hogy az emailes fiokomal tudjak belépni? :R


Spec
(őstag)

Nekem is reggel óta csinálja, már kb. 5-6 órája, és most tart 93%-nál. A céges gépemen is vagy fél nap volt mire felmászott a 1709-es update. Szóval ez nem rendkívüli eset szerintem :)


Imre9211
(tag)

Megoldotta a problémát. Hálásan köszönöm :R Csak egy friss build-el rendelkező win10et kellett feltolni a gépre. A gtx1070ti-t is pillanatokon belül felismerte már :) :K

Örök hálám :R
(ja, új az accom mert az előzőt egy nagyon régi email címemmel használtam és sehol nincs meg se a fiók jelszava, se a ph-s. De annyi baj legyen :DDD )


Ga3rieL
(senior tag)

Nincs mit, szivesen. Örülök/lünk, hogy segíthettünk. :) Jó az offline fiókkal is, ha nemhasználsz olyan kütyüket amire win fiók kéne.

ja,hogy ide a mélcím? :D jó az :D

[ Szerkesztve ]


Spec
(őstag)

Nekem is felszenvedte magát végül a 1709-es update. egyelőre lekopogom (kopp-kopp), nem tapasztalok semmi rendelleneset, amiket itt sokan írtak. Bízom benne, hogy marad is így a dolog :)


donwusz
(csendes tag)

Sziasztok.Esetleg abba tudtok segíteni,h rákötöttem a tv-re a számítógépet és automatikusan a tv-t látja 1-esnek a monitort meg 2-nek.Ezt fel lehet valahogy cserélni h a monitor legyen az 1-es?


vlevi
(nagyúr)

Sajnos ez ilyen.
Videokártya függő.
Nem tudom, miért a HDMI a fontosabb kimenet, mint a DVI, de nekem is így van.
Én annyit tudtam tenni, hogy a monitort DVI helyett displayporton csatakoztattam, és mivel nálam a DP előrébb van a HDMI-nel, így az lett az elsődleges.


donwusz
(csendes tag)

És így nem is tudom megoldani h p a monitoron(2.) tálca legyen ezáltal bármit csinálhassak a tv-n(1.) meg menjen pl. film valamilyen lejátszóval?


Rruuer
(senior tag)

Helló. Frissíteni akarom a realtek hangkártyát és mindig ezt dobja. Mi ez?


vlevi
(nagyúr)

Az, hogy melyik az 1-es számú, az nem befolyásolja, hogy melyik az alapértelmezett kijelző.
Az asztalon jobbegér, beállítások, és itt beállítod a monitorra (2-es számúra), hogy az legyen az alapértelmezett. Akkor azon fog megjelenni a tálca, satöbbi.
Egyébként a tálcát is be lehet állítani, hogy mindként kijelzőn megjelenjen.


HartgeH3-2.8
(addikt)
Blog

Sziasztok!

Nagy nehezen nekem is felment a 1709, de folyamatosan beragadnak a frissítések, amik hibákat is okoznak, és különböző hibakódokat dobál a frissítéseknél, és legtöbb esetben csak keres keres , de nem talál. Nem tud egyszerűen lefrissülni a rendszerem sem manuálisan , sem automatán. Már insider programba is beléptem, de az sem oldotta meg. Pontosabban rákattintottam, hogy belépnék, de állandóan azt kéri lépjek be. Videohardver errort is dob miközben a vga kártyám tökéletesen működik, hibát semmilyen szinten nem tapasztalok. Játékok és alkalmazások alatt is tökéletes a rendszer, mégis tömve van hibával a rendszernaplóm. Minden programot bezárok, lekapcsolok és úgy kapcsolom le a gépet, mégis dobál olyat, hogy a windows nem megfelelően lett leállítva. Természetesen eredeti Windows 10 Pro!

Újra kéne húznom, de most nem igazán szeretném. Vírusom elvileg nincsen. AVG van fent. Többször átnéztem a rendszert, nem talált.

Megőrülök lassan ettől, ötlet?

Ma termés:

[ Szerkesztve ]

üzenetek