Windows 10 - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Marci112233
(őstag)

Sima merevlemezen van a rendszer vagy van SSD is a gépben? Ha sima merevlemez akkor azt is le lehet terhelni másolással és lépegetéssel úgy hogy megfagyjon az egész rendszer.


Marci112233
(őstag)

Sima merevlemezen van a rendszer vagy van SSD is a gépben? Ha sima merevlemez akkor azt is le lehet terhelni másolással és lépegetéssel úgy hogy megfagyjon az egész rendszer.

Pontos részletes gép adatokat írnál? Akkor könnyebb lenne a válaszolni is szerintem.


#94834752
(csendes újonc)

A hivatalos oldaláról töltsd le, az nem vírusos, Bitdefender nem jelzett.


FLATRONW
(őstag)
Blog

A hivatalos oldaláról töltöttem le és a VirusTotal szerint tényleg ismeretlen malwernek jelezte a Comodo.
Azóta frissült a Comodo is és már nem jelzi annak, kb. a Google Toolbar-ra jelezhetett be tévesen.


#86564352
(veterán)

Skype? Szerencsére csak egy-két kósza ismerős keres azon, így már mindegy. :)
Edge-ben olyan volt FCU elrontotta a címsort, mivel ugye kereső=Cortana és angol régióval jó is, de magyar régióval nincs igazi Cortana, ezért kellett két hónap mire Redmondban észrevették. A tegnapi frissítés oldotta meg. Azért jobban tesztelhetnék a kiadásokat, kijött a 1709 aztán a gamer fórumok tele voltak sírással elcseszte a drivereket, nagy FPS esés... én nem vagyok meggyőzve az insider program és feedback hub hatékonyságáról. Látványos hibák fordulnak elő. Amikor be akarnak vezetni egy új feature-t (folytasd ahol abbhagytad) akkor legalább szóljanak frissítéskor mostantól elindulnak a programok, szóljanak visszakapcsolták a fast startup-ot, szóljanak milyen más beállítást tettek vissza alapértelmezettre. Nem vicces évente kétszer harcolni kell a rendszerrel.


Malibutomi
(nagyúr)
Blog

Van valami modja hogy ezt a fostenger creators updatet rollbackeljem, ha mar nincsenek meg az elozo verzio elmentett filejai? Vagy csak reinstall segit?


Zoz
(őstag)

Ha nincs már meg a windows.old, akkor már csak az újratelepítés marad.


Malibutomi
(nagyúr)
Blog

Hat ez van, semmikepp nem marad ez a hulladek


Malibutomi
(nagyúr)
Blog

Illetve ha,megvan as elozo verzio iso file, azt vajon ra tudom telepiteni az ujabbra?

[ Szerkesztve ]


Exodius
(őstag)

SSD-n van a Windows meg a programok. Emellett van egy 1 terrás, amin csak adatok vannak, meg egy 500-as amire a torrent meg a letöltések mennek.


Marci112233
(őstag)

Akkor passz. Sima HDD-nél már találkoztam ilyennel és hasonlóval, de SSD-n lévő rendszer esetén még nem.


King Unique
(titán)
Blog

A sima Creators Update = 1703, a Fall Creators Update = 1709. Tehát még az sem derült ki a leírtakból, hogy pontosan melyikről van szó.

Egyébként meg, ha nem lehet a gépházban az előző buildre visszaállni, illetve nincsen meg a Windows.old mappa a C gyökerében, akkor marad a reinstall. Továbbá, ha (jellemzően...) rendszermentés sem volt készítve a korábbi verzióról, akkor szintén. Viszont a funkciófrissítéseket nem lehet a végtelenségig halogatni, szóval előbb-utóbbi úgyis frissíteni kell az újabb verzióra.

[ Szerkesztve ]


V60
(aktív tag)

Sziasztok!

Adott ez a lap: Gigabyte F2A88XM-DS2. Tegnap lett kicserélve egy előtte FM1-es alaplapos gépbe amin Win10 van. Induláskor simán feláll a rendszer minden működik stb.. csakhogy a cpu hűtő fullon megy folyamatosan és a bios-ba hiába álligatom silent vagy auto vagy bármire ugyanúgy pörög.
Nem ártana újratelepíteni az egész redszert? vagy egyéb ötlet?

Bármi segítséget megköszönnék. :R

Üdv Zola


tylerddd
(veterán)

Hello! Egy Core2Duo T5270-es (1.40GHz), 1 GB rammal szerelt gépre ugye ne akarjak Win10-et tenni?! Azért fordult meg a fejemben egyébként, mert egy 2GB-os hasonlóan gyenge gépre feltettem és jobb lett 10-zel, mint 7-tel volt. Mit gondoltok? Mindenképp kell egy új install, maradjon a 7?! Köszi!


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Grafika integrált? Az nem hiszem hogy menne W10-zel. Amúgy én nem tennék rá 10-et semmiképp, 1GB RAM bármilyen ma használt Windowsnak kevés.

[ Szerkesztve ]


pc360
(addikt)
Blog

+ MrBean

Annyira bírom write only usereket. Belepofáznak valamibe, amiről szó sincs...

Ha elolvastátok volna a hozzászólásomból legalább a kulcsszavakat, tudhatnátok, hogy nyilván a hivatalos oldalról próbáltam letölteni, arról beszéltem... A link pedig az az előző verzióról szólt, és az meg a saját oldalam. Két külön dolog. A NeszeTools természetesen nem vírusos. A hivatalos oldalról tölti úgy le a CCleaner-t, hogy azt vírusosnak jelzi, valószínűleg a Google Toolbar miatt.

[ Szerkesztve ]


abdulka1
(őstag)

Sziasztok!

Egy új, külföldön vásárolt Lenovo Ideapad 110-15LBR került a kezembe. Az előtelepített win10 x64 home rendszer nem tudott semmiféle frissítést letölteni, így a Magyar nyelv is hiányzott. A gyári rendszer újra telepítése sem hozott változást, ezért telepítettem egy integrált rendszert.
Telepítés, és frissítés közben sem volt semmi hiba, de miután egy időre kikapcsoltam, majd vissza, azt tapasztaltam, hogy sem a Start gomb, sem a tálcán lévő ikonok nem reagálnak a kattintásra.
Az asztalon levő ikonok rendesen működnek.

Az eddigi kutatásom eredménye képen, kipróbáltam néhány vírusirtót(friss rendszerrel), a powershell hibajavítást, a FixWin10-et. A telepítés közbeni újraindítások után jól működik de kikapcsolás után mindig jelentkezik a hiba.
Még megpróbálom az MS-től letöltött képfájlból a telepítést, de ha esetleg lenne valami ötletetek azért nagyon hálás lennék.


Marci112233
(őstag)

A tálca fagyása az 1709-es verzió megjelenése óta random előfordul szinte minden Windows 10-nél. Nekem is előfordul néha, és van hogy egy leállítás és bekapcs utána helyreáll vagy többször teszem azt vagy resetre jön helyre. Ez mindig változó. Amúgy van hogy napokig nem jelentkezik, de van hogy naponta kétszer is.


abdulka1
(őstag)

A saját asztali gépemen ugyanez a rendszer (csak a pro verzió), soha nem produkálta ezt. Ezen a gépen már 3. napja kínlódok vele, mert ha jelentkezik, utána már folyamatosan megvan a hiba.
Én meg tudok oldani mindent így is, de egy 8 éves kislányné a gép, és neki gondot okoz.

[ Szerkesztve ]


azka79
(aktív tag)

Sajnos ez random előjön. Én azóta Alt+F4-el indítom újra, vagy leállítom.

üzenetek