Windows 10 - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Dzsolo
(senior tag)

Sziasztok,

Egy pár hónapja nem működik a keresőm, hiába kattintok rá semmi nem történik. A rendszer gazda fiókomat sem tudom törölni, mert azt olvastam, hogy újat kell létrehozni de az fix nem lehet változtatni. A Start menüm sem az igazi. Egyszerűen nem találom a programokat a kereső nélkül, ha valakinek van valami ötlete és megosztaná velem azt megköszönném.


hodostamas
(addikt)
Blog

Sziasztok,

van rá mód hogy véglegesen beállítsak valamit ezen a rendszeren? Pl az automatikus driver letöltést.. A két nappal ezelőtti frissítés megint bekapcsolta, természetesen le is cserélte az AMD drivert, ami laptopon nem vicces, mert így nem megy az Intel-AMD cucc..


vlevi
(nagyúr)

Nnnna, ez miatököm?
A Windows nem találja az egyik fájelt a témában.
Az érdekes az, hogy vagy 5 perce nem nyúltam a géphez, csak itt állt bekapcsolva, egyszercsak kiírta ezt.
[kép]

u.i.: Gugli a barátunk. Rákerestem, és ez valami olyankor jön elő, amikor a fiókot akarja szinkronizálni. Nos, mivel nekem nincs másik windowsos gépem, ezért én ezt a nyamvadék szolgáltatást most itt szépen kikapcsolom.

[ Szerkesztve ]


KaYaK
(tag)

Na tehát sikerült megoldanom a diskpart-tal elsőnek clean majd convertáltam a meghajtót GPT-ről MBR-re és már látta is a windows a meghajtót lehetett telepíteni a win 10-et!

Ui: Csak a topicot kellett visszaolvasnom :C :R :W


Iginotus
(őstag)
Blog

Lehet ilyet windows 10 ben?

És olyat, hogy lehet csinálni, hogy ha az alkalmazás nem támogatja a hangkimenet változtatást, de én változtatni akarom?

Witcher és online TV mindkettő vagy csak a fülhallgatón szól vagy csak a hangszóírókon.
online tv szóljon a hangszórókból
Witcher fülesen.

Diablonál alkalmazáson belül is tudom változtatni hogy hol szóljon azzal működik rendesen.


ADAM1337
(nagyúr)

A windows támogatja, nálam a ts mindig fülesen szól.
A többi app amit beállítok, de igaz ott a TS-ben is lehet csak direct audióra tolni, igaz az usb-s.


Cs1csó
(félisten)

Előtte is win 10 volt a gépen és azzal hasított a wifi? Start menü jobbklikk - eszközkezelő - wifi - itt most milyen drivert mutat? Ha ott van driver akkor az eszközön jobbklikkes menü és töröld a drivert majd csinálj egy gép restartot - ezután menj vissza ide (legyen a gép közben neten - gondolom kábelen tudsz rákötni) majd ugyanitt a jobbklikkes menüben lehet drivert keresni ha ez sikerül akkor restart és teszteld ha nem jó akkor gyaluld majd tedd fel a driver easy free-t és azzal is csinálj driver keresést amit talál azt úgy tudod feltenni hogy ha letöltötted akkor nyisd meg a mappát majd másod át mondjuk az asztalra, aztán menj az eszközkezelőbe jobbklikkes menü itt is a wifin és driver telepítése tallózzással betallózod a mappát ami az asztalon van és telepíted utána sem árt egy restart. ha ez sem megy akkor esetleg a win 10-ben lévő helyreállítót megnézni a gépház- win upadte-en belül - esetleg a hálózatoknál is lefuttatni valami hibamegoldót a wifire.


szabonagyur
(félisten)
Blog

Nekem is így van... Win8.1 alatt semmi gond, 1703 alatt sem volt rossz, 1709-n meg többek között a Wifi is lassú.


smc
(addikt)
Blog

Nekem csak akkor lassú a wifi ha be van kapcsolva a bluetooth. Összeakad a kettő és használhatatlan. Elvileg 5Ghz-en jobb lenne.


E.Kaufmann
(addikt)

Van:
https://support.microsoft.com/en-us/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window
vagy
https://www.howtogeek.com/302595/how-to-stop-windows-10-from-automatically-updating-hardware-drivers/

Amúgy ha lehet az UEFI-ben, akkor le kell tíltani az ilyen hybrid hülyeséget, és az erősebb GPU-t alapértelmezetté tenni. Nem hiszem, hogy annyi energiát megspórol, mint amennyi bajt okoz.


azka79
(aktív tag)

detto


ph2012
(senior tag)

Nekem a laptopomon előtelepített Windows 8.1-em van. Erre telepítettem a Windows 10-et.
A Gépház -> Frissítés és biztonság -> Helyreállításnál van a Gép alaphelyzetbe állítása lehetőség. Ez: [link]

Ezzel nem a Windows 8.1-et állíthatjuk vissza? Hátha egyszer nem működne jól a Windows 10 új frissítése és vissza kéne állítanom a Windows 8.1-et.

Köszi a választ.


edari
(őstag)

Nem. Win10 áll vissza.


ToBeY
(nagyúr)

Hello
Továbbra is ezzel a problémával küzdök,valahogy beragadt az update és nem hajlandó újraindulni.
Win10 1709 64bit van fent.(intel i3)

[ Szerkesztve ]


allein
(addikt)

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a CCleaner mennyire van negativ hatással a win10-re. Olvastam korábban olyan hozzászólást itt, hogy előbb-utóbb op rendszer reinstall szükséges mert a CCleaner szétbarmolja a win 10-et. Ezt meg tudja valaki erősíteni, cáfolni? Köszönöm szépen.


#86564352
(veterán)

A ccleaner, iobit stb. programok tudnak bajt okozni. Registry részét ne használd, az opcióknál is figyelmesen nézd meg melyik mit csinál. Ha nem értesz hozzá felesleges felrakni. El tudja rontani a keresőt és hasonlók. Bőven elég a Windows beépített karbantartóját félévente egyszer-kétszer lefuttatni.


HartgeH3-2.8
(addikt)
Blog

Ccleaner nem ajánlott??

Hupsz. Rendszeresen pucolom vele a gépet pedig.
Win10 lemezkarbantartóra gondolsz? Fentebb egy kolléga írta, hogy neki meg azt ***ta el a gépét :U


E.Kaufmann
(addikt)

Ha a gyári el tudta baxni, akkor ott más gond is lehetett. A legkonzervatívabb takarítóprogram, egy rendszer se ment még gallyra, amin futtattam a lemezkarbantartót.


toto0569
(addikt)

Én meg Advanced System Care-t használok,idáig no problem...


Cs1csó
(félisten)

+1 (#70118) E.Kaufmann jobban én sem tudtam volna megfogalmazni: "legkonzervatívabb"
Már évek óta használom és semmi problémám sem volt még vele, a másik amiben én bízom a WISE care 365, ellenben az iobit termékeit nem nagyon ajánlom MAXIMUM a driver boostert, DE azt is csak hozzáértőbb felhasználóknak és ha valamelyik drivert a win nem teszi fel vagy rosszul működik akkor lehet olyan driverrel próbálkozni amit az iobit talál.

üzenetek