World of Tanks - MMO - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Baltazár123
(senior tag)

jó hallani, hogy valakinek tetszik :) én a nyolcas szinten járok, de gondolkodom azon, hogy abbahagyom. Egyszerűen nem találom a tank helyét és szerepét, semmire se jó igazán. Annyi, hogy van egy elméletben jó átütés, csak ugye nagyon pattogós az apcr miatt meg egy jó magas alfa, ha valakit közelről meg lehet lőni. ok, de ennél vannak sokkal szórakoztatóbb tankok, akár prém TD-k is, amikkel nem gond bemenni közelharcolni, pl vipera.

Egyértelműen nem sniper tank, már csak a kisebb sebzés miatt se, de közelre menni vele nagyon nem egyszerű. Mondjuk kérdés, hogy egy közelharcra szánt tank, miért kapott ilyen lőszersebességet, értelme nem sok van. Lomha, még turbóval is. Kéne legyen páncélja, de nincs, mindig belekortyolok a behűtött sörbe, ha pattintani tudok és nagyon nem akar a sör elfogyni :) Ellenben ez az apcr miatt bármikor és bármiről képes lepattani, ami elképesztően idegesítő, mikor ott áll az ember letolt gatyával 12+ másodpercig egy lomha tankban az ellenfél közelében. Az elejét próbálom rázni, de mérsékelt eredménnyel, meg mondom még egy e100 is körbefutja, pedig turbóval használom.

megnézem elit videóját, mert átgondolta a véleményét a tizesről, de esélyes, hogy nem égetek több kreditet erre az ágra Lemegy most ez a lengyel kampány, aztán megy a tartalékba.

Mikor hozott ki utoljára valami értelmes, jól használható tank ágat a wg? komolyan nem jut semmi az eszembe, csak kisebb tier tankok, pl a bz tier7 nagyon adta, csak azzal meg lement a fejlesztés és megtartottam ugyan, de talán soha többet nem játszok vele. Kéne bele legénység, de nincs, ülnek a 10-ben (mondjuk azt meg alig használom, nem jó ez így sehogy se). Talán még a jappó tizes TD, amire nem mondanám, hogy ipari hulladék.

[ Szerkesztve ]

üzenetek