üzenetek

hozzászólások


Bari
(Modder)
Blog

Jó kis írás, meg is hozta így reggel az étvágyamat :D és a hétvégén nálunk is kacsa van a terítéken, igaz nem narancsos de kacsa, a csontos részek kerültek a húslevesbe, nagyon finom lett, tegnap estebédre három nagy tányérral is bevágtam, ma a combok sütőben lesznek szép ropogósra sütve nyami :D .


Lenry
(félisten)
Blog

aranyosak vagytok :) :R

Azt olvastam, hogy naranccsal készítve hamarabb puhább lesz a hús.
- Én meg azt, hogy sörrel…

:C


Ghostface
(senior tag)

Mi is így szoktuk csinálni, csak a narancsba beleszoktunk szúrni 2 szem szegfűszeget, és mielőtt elkészül, levesszük róla a narancsot hogy ropogós legyen kacsa bőre.
Egy jó tanács:
A Pataki tálat használat előtt legalább 4-5 órával áztassátok be vízbe úgy hogy teljesen ellepje, mert különben nagyon kiszárad, elreped és könnyen törik. :)


coqito
(tag)

Oh nagyon guszta lett az a kacsa, ebédre én is összedobok valami húsfélét :P Aztán estére jöhet a vendégségbe szánt csokis kalács sütése is!


Lewzke
(őstag)

Basszus megéheztem. :D


(ÉN)közPONT
(senior tag)

Ha nincsen ilyen autentikus agyagtál akkor a jénai is megfelelő ......azt talán jobb tisztítani is főleg ha első kacsasült projektje az embernek .

Jó a kivitelezés......9.9 , 9.7 ,9.9 , 9.8 :DDD


Vakegérke
(veterán)
Blog

Nagyon tetszik az írás. Nem recept, nem leírás, hanem párbeszéd. Élmény volt, köszönöm. :)


Xirtam
(veterán)

Közben a pároddal beszélgettél? :F

Hát jó… De ezt nem kéne locsolgatni? Mert én nem fogom tízpercenként az tuti! Ezt a mondatot nem értem :D Ha te mondtad oké. de ha a párod. Akkor ihaj.

[ Szerkesztve ]


leonejoci2
(tag)

Jó írás, finom kaja, jó képek!
Végre valami kizökkentő írás!
:C


Mans20
(addikt)

A palacsintatésztához érdemes élesztős tejet adni,úgy még finomabb lesz.a kacsacombra meg egy-egy szelet szalonna is mehet.


HANDO88
(senior tag)

Grat az íráshoz. A tálról pedig annyit hogy nagyon finom étkeket lehet készíteni benne.
Mivel jómagam is Pataki vagyok így nálunk kötelező konyhai tartozék :DDD
Én a tálban készült sóletet imádom legjobban,ajánlom próbáljátok ki.


San398
(őstag)

Nagyon jó írás! Nem az a megszokott receptes leírás és pont ezért lett jó! :C


zolikaDB
(veterán)
Blog

Imádom a kacsát, jó étvágyat hozzá! Eszembe jut a gyerekkorom, amikor még volt otthon is kacsa!

[ Szerkesztve ]


Apika
(Közösségépítő)

"- Most hová mész?
- Csak megnézek valamit a gépen."

Szöktél volna a munka elől? :DDD

Nagyon jó ötleadó, átvágygerjesztő cikk lett.. :R


Tauren45
(aktív tag)

Üdv.

Jó írás volt grat-grat. :R

Hehe: :))
- De ugye azt is segítesz, és nem mész el a konyhából?
- Nem megyek.
- Most hová mész?
- Csak megnézek valamit a gépen.
- Persze, jönnek megint a zombik.
- Nem jönnek. Már tegnap este meghaltak.
- Na gyere már.
- Jövök.


nincsisbéla
(aktív tag)

Nagyszerű írás :R , bár a római tálas (?) kajákat annyira nem szeretem!


Calibra72
(aktív tag)

A világ legjobb kajája a sült kacsa :) Na meg a palacsinta :)
Meg is éheztem, megyek és dobok valamit a lovaknak :)
Amúgy tetszik a cikk !!!

[ Szerkesztve ]


Ren Hoek
(veterán)

Jó írás :D Aranyosak vagytok :D
Nekem is elkélne már valami takaros kis menyecske, de mindig ilyen kényes, főzni nem tudó ,vagy főzni utáló csajokat fogok ki :( ...Tudjátok manapság divat ez a nagy emancipáció, és ő nem alázkodik meg sütés/főzéssel...Repülnek is 2 hónapon belül általában. Kezdek rájönni, nem minden a külső.

[ Szerkesztve ]


aram01
(nagyúr)
Blog

de rég ettem kacsát mondom is a barátnőmnek ütemezzen egyet.Jó volt olvasni


Tüzi
(veterán)
Blog

annyit ide trollkodnék, hogy a puding-port meleg tejbe kell önteni, folyamatos kevergetés mellett, így nem lesz csomós :)

rendhagyóan új cikk, gratula :D

üzenetek