Jó kis írás, meg is hozta így reggel az étvágyamat és a hétvégén nálunk is kacsa van a terítéken, igaz nem narancsos de kacsa, a csontos részek kerültek a húslevesbe, nagyon finom lett, tegnap estebédre három nagy tányérral is bevágtam, ma a combok sütőben lesznek szép ropogósra sütve nyami .
hozzászólások
aranyosak vagytok
Azt olvastam, hogy naranccsal készítve hamarabb puhább lesz a hús.
- Én meg azt, hogy sörrel…
Ghostface
(senior tag)
Mi is így szoktuk csinálni, csak a narancsba beleszoktunk szúrni 2 szem szegfűszeget, és mielőtt elkészül, levesszük róla a narancsot hogy ropogós legyen kacsa bőre.
Egy jó tanács:
A Pataki tálat használat előtt legalább 4-5 órával áztassátok be vízbe úgy hogy teljesen ellepje, mert különben nagyon kiszárad, elreped és könnyen törik.
coqito
(tag)
Oh nagyon guszta lett az a kacsa, ebédre én is összedobok valami húsfélét Aztán estére jöhet a vendégségbe szánt csokis kalács sütése is!
(ÉN)közPONT
(senior tag)
Ha nincsen ilyen autentikus agyagtál akkor a jénai is megfelelő ......azt talán jobb tisztítani is főleg ha első kacsasült projektje az embernek .
Jó a kivitelezés......9.9 , 9.7 ,9.9 , 9.8
Nagyon tetszik az írás. Nem recept, nem leírás, hanem párbeszéd. Élmény volt, köszönöm.
Xirtam
(veterán)
Közben a pároddal beszélgettél?
Hát jó… De ezt nem kéne locsolgatni? Mert én nem fogom tízpercenként az tuti! Ezt a mondatot nem értem Ha te mondtad oké. de ha a párod. Akkor ihaj.
[ Szerkesztve ]
leonejoci2
(tag)
Jó írás, finom kaja, jó képek!
Végre valami kizökkentő írás!
Mans20
(addikt)
A palacsintatésztához érdemes élesztős tejet adni,úgy még finomabb lesz.a kacsacombra meg egy-egy szelet szalonna is mehet.
HANDO88
(senior tag)
Grat az íráshoz. A tálról pedig annyit hogy nagyon finom étkeket lehet készíteni benne.
Mivel jómagam is Pataki vagyok így nálunk kötelező konyhai tartozék
Én a tálban készült sóletet imádom legjobban,ajánlom próbáljátok ki.
San398
(őstag)
Nagyon jó írás! Nem az a megszokott receptes leírás és pont ezért lett jó!
Imádom a kacsát, jó étvágyat hozzá! Eszembe jut a gyerekkorom, amikor még volt otthon is kacsa!
[ Szerkesztve ]
Apika
(Közösségépítő)
"- Most hová mész?
- Csak megnézek valamit a gépen."
Szöktél volna a munka elől?
Nagyon jó ötleadó, átvágygerjesztő cikk lett..
Tauren45
(aktív tag)
Üdv.
Jó írás volt grat-grat.
Hehe:
- De ugye azt is segítesz, és nem mész el a konyhából?
- Nem megyek.
- Most hová mész?
- Csak megnézek valamit a gépen.
- Persze, jönnek megint a zombik.
- Nem jönnek. Már tegnap este meghaltak.
- Na gyere már.
- Jövök.
nincsisbéla
(aktív tag)
Nagyszerű írás , bár a római tálas (?) kajákat annyira nem szeretem!
Calibra72
(aktív tag)
A világ legjobb kajája a sült kacsa Na meg a palacsinta
Meg is éheztem, megyek és dobok valamit a lovaknak
Amúgy tetszik a cikk !!!
[ Szerkesztve ]
Ren Hoek
(veterán)
Jó írás Aranyosak vagytok
Nekem is elkélne már valami takaros kis menyecske, de mindig ilyen kényes, főzni nem tudó ,vagy főzni utáló csajokat fogok ki ...Tudjátok manapság divat ez a nagy emancipáció, és ő nem alázkodik meg sütés/főzéssel...Repülnek is 2 hónapon belül általában. Kezdek rájönni, nem minden a külső.
[ Szerkesztve ]
de rég ettem kacsát mondom is a barátnőmnek ütemezzen egyet.Jó volt olvasni