[Re:] [erdoke:] Mennyi növényt és C vitamint kellene ennünk? Csak egy érdekesség... - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


batmanéhes
(tag)
Blog

A sok off után remélem nem baj: a kaviártól indulva összehasonlítottam EPA DHA adatokat, csak hirtelen. Kérem fenntartással kezelni, mert némileg random számokat dobnak a különböző források, minden szám ellenőrzésre szorul.

Jóár makréla (oké, füstölt, szálkás, amúgy fini) = 9mg / huf
Jóár kaviár (fekete v. piros) = 6,9mg / huf
Nem value hering (oké, paris, repceolaj stb., mustáros olcsóbb x0,8) = 6,7mg / huf
Contimax ruszli = 11mg / huf
IKEA lazac = 4,1mg / huf
IKEA üveges hering = ?, valaki megnézhetné mennyi a hal tömeg a 250g-ból
Feketekagyló (ez néha van friss, nem fagyasztott belga is) = 4,1mg / huf
Vadlazac (nem értem, a sima 6000 / kg) = 7,3mg / huf

Ezek haltömegre vetített adatok (good guy Teszkó a haltömegre írja a / kg árat). Rozmárhoz műkedvelőként betérni öngyilkosság.

Érdekességképp 250-500 mg lenne a minimum napi javasolt mennyiség, ami végeredményben nem vészes, nagyságrendileg 100 forint naponta.

Más: olvasgattam a preferred fuelről egy szép vitát, kiderült hogy népes társasága van azoknak, akik az etilalkoholt tekintik a preferált sejtüzemanyagnak. Haladunk, remélem eljutunk valami keménydrog-diétához lassacskán.

[ Szerkesztve ]

üzenetek