Catherine - PS3 bemutató (18+)

Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes! – írta: Crydan, 9 éve

Történet

A bevezetés eléggé meglepő, egy Golden Playhouse TV című műsor keretében indul, és Trisha műsorvezető avat be minket az eseményekbe.

Történetünk Vincent Brooks képében indul, aki 32 éves, és rendszermérnökként dolgozik. 5 éve van együtt barátnőjével, Katherine McBride-dal. Katherine sürgetné, hogy Vincent lépjen túl a jelenlegi életén és jegyezze el, azonban az események fenekestül felfordulnak, Vincent szomszédságában sorra halnak meg az emberek álmukban. A mítosz szerint, aki álmában nem jut fel időben a felszínre, nem lesz képes felébredni, és szorongó arccal hal meg.

Lehet ez még ennél is rosszabb?!

Nem sokkal később Vincent is ebben találja magát, és ha még ez sem lenne elég, a dolgot tovább nehezíti egy másik lány, Catherine felbukkanása. Meglehetősen érdeklődik Vincent iránt, és láthatólag szerelmes is belé. Egyik nap a főhős az ágyában találja Catherine-t. Vincent attól tart, hogy megcsalta Katherine-t, aki nem sokkal később bejelenti, hogy késik a periódusa, és feltehetően várandós.

Ezek után a történet a saját döntéseink szerint folytatódik. A játéknak összesen 9 befejezése van, de egyesek átfedésben vannak egymással, szóval több is kiismerhető. Ezáltal a többszöri kijátszás garantálva.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények