(Huawei) Honor X2: nem csak papíron nagy

Hibátlan megoldás lehet azok számára, akik egy olyan készüléket keresnek, ami kivált egy telefont, és egy tabletet is. – írta: karandip, 8 éve

Kívül

A hátlap fém, kivéve az alsó és felső csíkok, amik fémhatású műanyagok.
Itt található bal felső sarokban a 13 MP-es kamera a LED villanóval és a jobb alsó sarokban elhelyezett mono hangszóró.

Elöl a méretes, FullHD kijelző, felette hangszóró és jobbra az 5 MP-es kamera.

Jobb oldalt a felül és alul is kipattintható SIM/SD-kártya slotok (felül NanoSIM, alul MicroSIM), emellett a bekapcsoló és hangerőszabályzó gombok.

Felül a 3,5”-os jack.

Alul a MicroUSB.

A készülék amúgy nagyon egyben van. Sehol kattogás vagy kényelmetlen fogás. Plusz kiemelendő, hogy a Huawei, másokkal ellentétben, a gyári képernyő fóliát nem írta tele felesleges információkkal, így nem kell leszedni. Van egy tökéletesen illesztett, gyári fóliánk.

Első megfogáskor azt hittem, kicsit könnyebb lesz, de aztán újból a kezembe vettem a régi, kétszer ilyen nehéz tabom, és utána már elégedettebb voltam.

7 colos mérete ellenére is könnyen átfogható telefonáláskor, a minimális szegélyeknek köszönhetően. Mindemellett meglepően kényelmes vele telefonálni, és zsebben is pont elfér, ha valaki kételkedne.

A kijelző egy FullHD IPS panel, gazdag színekkel, tökéletes betekintési szögekkel és brutális fényerővel.
A 16:10-es képarány egy jó kivitelezés, mert alkalmasabb nézetésre és olvasásra, mint a 16:9, és jobb videózásra és játékra, mint a 4:3.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények