Huawei Mediapad T3 10 LTE androidos tablet

Jó ár / érték arányú tabletet sikerült összeraknia a Huaweinek, média fogyasztásra tökéletes a vékony készülék. – írta: Sanyi.mTs, 6 éve

Adatátvitel, akkumulátor

Van mód mobil net használatára is, egy nanoSIM-et és microSD kártyát fogad. A következő frekvenciákat ismeri: LTE-FDD: B1, B3, B5, B7, B8, B20, LTE-TDD: B38, B39, B40, B41, UMTS: B1, B2, B5, B8, TD-SCDMA: B34, B39, GSM: B2, B3, B5, B8. WIFI-ből meg ezeket tudja: 802.11 a/b/g/n 2.4GHz-en és 5GHz-en.
Támogatott még a GPS, A-GPS és GLONASS. A GPS érzékenysége egész jó. A következő műholdakat találta meg a szobában egy lehúzott redőnyös ablak mellől.

4800 mAh-os akkumulátort raktak ebbe a kecses házba. Este 10-től másnap délután 5-ig 0%-ot merült készenlétben. Játék és netezés párossal kicsivel több, mint 6 óra kijelzőidő jött össze. Játékot mellőzve, biztos többet ki lehet belőle hozni.

Automata fényerő szabályozásra nincs lehetőség, de már kb. 45%-os fényerőn is jól használható beltérben.

Van energiatakarékos mód is, ezzel pár órával meg tudjuk hosszabbítani a tablet életét, cserébe néhány dologról le kell mondani.

Összefoglaló

Szerintem egy jó ár / érték arányú tabletet sikerült összeraknia a Huaweinek. Média fogyasztásra, amire terveztem használni, megfelelő. Kellemes meglepetés, hogy se a tesztek, se a játékok alatt nem melegedett fel a tablet (22 fokos szobában), csak enyhén langyos lett a nagy fém hátlapnak is köszönhető. Az elfogadható ár mellett számomra még sokat számított a 2 év hazai garancia is.

Személy szerint a hangszórót a tablet tetejére raktam volna, a mikrofont meg alulra, de ezt egy 180 fokos elforgatással könnyen orvosolhatjuk (csak akkor alulra kerül a kamera).

A snapdragon 425-ös chipset nem egy erőgép Into the Dead 2 alapból low grafikára állította be magát.

7"-os tablet után nem túl kényelmes a 10"-os, mindenki próbálja ki huzamosabban, ha van rá lehetősége. Ezzel már nem olyan könnyű reggel beülni a budira :) Sőt, ezt már egy kézzel sem tudom határozottan átfogni, de mindennek ellenére marad tablet.

Azóta történt

  • Acer Iconia P10 Tablet

    Fémházas, sztereó hangszórós tablet koros chippel és Widevine L3-as certtel.

  • Amazon Fire HD 10 tablet

    Tüzes tablet kompromisszumokkal, elfogadható áron. Ha bírod a reklámokat, akkor még olcsóbb is lehet...

Előzmények