iPhone 4 pár év után

4 év után is bátran felveszi a versenyt az androidos alsó-középkategóriás telefonokkal, az anyaghasználata pedig kiváló. – írta: Greentea, 10 éve

Hardver, játék közben, G-form iPhone 4/4S tok

Hardver:
A telefonban Apple A4 processzor dolgozik, mely 800 MHz-es, a RAM 512 MB. Ez ma már könnyen el tud fogyni, sok alkalmazásból kilép, ilyenkor az úgynevezett "hard reset" segít, vagy a ki-be kapcsolás.

Real Racing 3:

Ez a játék, mondhatni az iOS, Android rendszereknél az egyik legmegtervezettebb, így kiválasztottam és levideóztam a teszthez.

Szerintem játéknál is bizonyít, valamikor szaggat, de nem mai darab a készülék. Amit viszont máig nem sikerült megértenem, a giroszenzor valamilyen oknál fogva beragad és onnantól oda a verseny, oda a játék.

G-form tok:

Erről a tokról csak jó vélemény tudok mondani, bringaboltokban és néhány Apple-t forgalmazó boltban megtalálható ez a termék.

Én a sárga színűt választottam, egy idő után felveszi a széleknél a bőr színét, de ez köszönhető az élénk színnek és az anyagnak is.

Erős műanyagból van a keret, ez sajnos felnyomja a fóliát, ezért 3-4 havonta a csere szükségessé válik, de a védelmével ez teljesen elfogadható.

[/P]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • MacSzerelmesedtem

    40 fölött megvettem életem első Apple termékét. Nem technikai bemutató, teszt vagy reklám lesz, csak erőteljesen szubjektív leírás.

  • Négy headset iPhone-hoz

    iPhone vezérléssel (jórészt) megáldott fülesek bemutatója a 3-17.000 forint közötti tartományból.

  • iPhone 4S áttekintés

    Megpróbálok minnél több helyre kitérni, tévhiteket eloszlatni, és esetleg újakat alkotni! :)