Logout TV: Már a csukló is okos

Ma egy régebbi okosórát fogok bemutatni: a Motorola 360-at, de inkább azt, hogy mégis mire jó egy ilyen kütyü. – írta: The.End, 8 éve

A Motorola (Moto) 360 még 2014-ben jelent meg, azóta pedig már megjött a második generáció, amelyből több fajta is létezik. De most az első generációt fogom bemutatni, bár igaz, nem sok különbség van köztük.

Mivel már 1-2 éve létezik okosóra és véleményem szerint egyre jobban kezd elterjedni és a legnépszerűbb operációs rendszer, az Android Wear, és mivel a Moto 360-on is az fut, így remélem, teljes egészében be tudom nektek mutatni, mire is jó, ha van egy ilyen óránk. (Samsung Gear Live, LG G Watch R, stb.) Amikor bemutatták, elég drágán nyitott, de most már viszonylag kedvező áron hozzá is tudtok jutni a készülékhez.

Fél éve használom az okosórát és próbáltam összegyűjteni és bemutatni nektek, mire is használtam ez idő alatt. A kezdetekben sok mindenre, de később csak pár funkcióra, amit a videóban is láthattok.

Remélem, tetszett a videó, ha bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz! :)

Azóta történt

  • Logout TV: Sony Xperia Z5 Premium teszt

    Tesztalanyunk a Xperia Z5 család legerősebb tagja, amely a világon egyedülállóként 4K-s megjelenítőt kapott.

  • Wonlex GV08 okosóra és GW300 nyomkövető óra

    Két órát teszteltem, az első egy klasszikus tudású okosóra, míg a másik célja a nyomkövetés. Ennek segítségével a szülők biztonságban tudhatják a gyerkőcöt aki hordja azt.

  • Logout TV: Huawei G8

    A Huawei felsőközépkategóriás telefonja, a G8 elég jó versenyző a kategóriájában, de persze vannak hátrányai.

Előzmények