Sorcery - PS Move bemutató

Megmutatták máshol is van élet a Move-on belül: készülj a harcra, mert az erő veled van! – írta: Crydan, 11 éve

Történet, menü

Történetünk egy Finn nevű fiúval veszi kezdetét, aki a mesterének szobájában kutatva felfedez egy italt, amitől varázserőre tesz szert. Valamint egy Erline macska is bekapcsolódik a sztoriba, aki végig hűséges társunk lesz az utunk során. Később kiderül, hogy ő a királynő lánya, akit a mesterünk rejtett el macska alakban, és a királynő a sötétség erőivel felvértezve, egyedüli célja a hatalom és a pusztítás.

Úgyhogy végül is rajtunk múlik, hogy vajon kellő erőt magunkénak tudhatunk-e, és elérjük-e a célt, hogy legyőzzük a királynőt, és megmentsük a Földet a pusztulástól.

A hűséges társunk és a főhősünk együtt

A főmenüben szembesülünk az egyik fontos tulajdonságával a játéknak, mégpedig, hogy szigorúan egyjátékos kaland. Mondjuk nem is tudom, hogyan is lehetett volna ötletes multit alkotni a Sorcerynek.

A kezdők rögtön kezdjenek egy Tutorialt, ahol az alapok megtanulhatók, de mivel a demót már próbáltam, egyből belevetettem magam a játékba. Maguk az átvezetők Motion Comic alapúak, vagyis mozgó lapokból áll, és egy régies bőrkötésű könyvből látva megyünk tovább előre. (Kis megjegyzés, engem speciel a Shrek oldalaira emlékeztetett :D)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények