Ulefone T1- támadás

Megnyerő külsővel, szinte hibátlan belsővel támadja a nagynevű gyártókat az Ulefone alacsony árú zászlóshajója. – írta: bloggiold, 6 éve

Bevezető, tartozékok

A két top kínai brand bármelyik termékét választjuk, nagyon nem lövünk mellé. A Huawei már rég, a Xiaomi mostanság kezd hivatalosan is kilépni a Nagy Fal árnyékából. A nemzetközi terjeszkedés jó, de láthattuk a Huawei és borítékolhatóan a Xiaomi esetében is azt, hogy ez által a barátságos árcéduláknak búcsút mondhatunk.

Az Ulefone, amely OEM vállalatként kezdte 2006-ban, majd 2014-től saját márkanév alatt elkezdte kiadni a mobiltelefonokat, talán jó eséllyel indul, hogy a fent említett két gyártó helyére lépjen, jó ár-érték arányú telefonkínálatával. A cég legújabb büszkesége a T1 az év eleji MWC-n mutatkozott be, egész ígéretes kiinduló pont lehet.

A tesztalany egy meglepően nagy, fekete dobozban érkezett, amelyből oldalra kihúzva egy vagány, piros színű tárolóegységben katonás rendben sorakoztak a tartozékok, na meg persze maga a telefon.

Követendő példa lehet minden telefongyártó cég számára a dizájnos csomagolás és a bőkezűen mért kiegészítők listája. Kapunk egy 2 amperes töltőfejet, egy piros Type-C USB kábelt (kis OnePlus utánérzés), egy USB Type C – microUSB adaptert, egy SIM-kártya eltávolításához szükséges tűt, némi papír alapú olvasnivalót, valamint még egy kemény hátlapvédő tok és egy kijelzővédő üvegfólia is a csomag részét képzi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények