UHANS i8 – a jelen és a jövő

Az i8 a megfizethető árú telefonok új játékosa, mely a jelen és a jövő legmarkánsabb mobilos trendjét követi. – írta: bloggiold, 6 éve

Bevezető, tartozékok

Van egy régi kínai közmondás, amely így hangzik: „Ha tudni akarod az utat, azokat kérdezd, akik visszafelé jönnek”. Kelet-Ázsia legnagyobb országában ezt mobilos fronton újraértelmezték, valahogy így: Ha sok telefont akarsz eladni, azokat másold, akik sikeresek. A 2017-es év meghatározó mobiljai, a Xiaomi Mi Mix 2, az iPhone X és a Samsung S8 elindították az okostelefonok új korszakát, ami a kávamentes kialakítás. A sikervonatra felültek a kisebb gyártók és az alacsonyabb árkategóriába is elhozták a jelen és a jövő legmarkánsabb mobilos trendjét.

A keret nélküli, 18:9 arányú kijelzővel szerelt telefonok előnye a lenti képen jól látszik. Egy átlagos 5,5 hüvelykes telefon méretei mellett nagyobb felületen jelenik meg a hasznos multimédiás tartalom. A gyártók felmérték a piac igényeit és dobták a kínálatukból a kompaktnak számító 5 hüvelyk és ez alatti készülékeket - beáldozva az egykezes, fogásváltás nélküli használatot.

Illusztris társaságban az UHANS i8: balról a középkategória sztárja, a Xiaomi Mi A1, jobbról a csúcskategória műremeke, a Xiaomi Mi Mix 2, amelyet Párizsban, a világ legnépszerűbb művészeti múzeumában, a Pompidou központban is kiállítottak. Kézben tartva is látható az i8 előnye az A1 ellenében.

Az UHANS fiatal csapata ez évben fogja ünnepelni negyedik születésnapját, természetesen Shenzen városában. A telefon egy méretes kék dobozban érkezett, melynek az alján a főbb paraméterek találhatók – hát láttunk ennél már szebb csomagolást is –, de a lényeg úgyis a tárolóegység tartalma.

A 2 Amperes hálózati töltőfej, a Type-C USB kábel és SIM-kártya eltávolításához szükséges tű mellé jár még egy kijelzővédő üvegfólia, valamint egy szilikon tok is. Majdnem teljes a boldogság, csak egy fontos dolog maradt ki, később majd kiderül, hogy mire is gondoltam.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Maze Alpha - feltámad a vadnyugat

    Egy új gyártó igen erős ajánlata a keret nélküli kijelzős mobilok világában, mely sok felhasználónak lehet jó választás.

  • MEIZU M5c – vitathatatlan

    A fiataloknak szánt, olcsó, korrekt tudású készülék joggal pályázik a belépőszintű telefonok királya címre.

  • Ulefone T1- támadás

    Megnyerő külsővel, szinte hibátlan belsővel támadja a nagynevű gyártókat az Ulefone alacsony árú zászlóshajója.