voland-féle casemod

A 2014-es Veletech moddingversenyre épülő gépem alapját egy CoolerMaster Elite 335 ház adja - és sok-sok munka. – írta: voland, 10 éve

Első rész

Sziasztok!

A következőkben az általam készített (még készül) casemodot szeretném bemutatni.

Az alap egy CoolerMaster Elite 335 ház, ezt sérültként vettem, karcos volt, így egyben olcsó is. Nekem pont megfelelt, hiszen úgyis egyedi fényezést kapott.

A koncepció alapja az volt, hogy egy olyan házat készítsünk, ami mellett bárki elsétál egy roncstelepen, talán még bele is rúg egyet.

Kis csiszolás után első lépésként belülről lett kifújva matt feketével. Majd következett az érdemi munka, amit a képeken láthattok, melyet ezúton is szeretnék megköszönni Sallai Márk barátomnak!

Az elülső maszk részt meghagytuk gyári feketére, csupán a CoolerMaster embléma lett rozsdásítva és a gyári kék színű ledek narancssárgára cserélve:


Az előlapi panel feletti slotban két potméter kapott helyet, az egyik a vízpumpa (Laing D5) sebességét, a másik a tervezett ledvilágítás fényerejét hivatott szabályozni (utóbbi potiban egy beépített kapcsoló segítségével kapcsolható a világítás és ez után állítható az intenzitás).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • O.A.C - OpenAirCase

    Nyitott kivitelű számítógépház tervezési folyamata lézervágó berendezésre és casecon versenyre hangolva.

  • Pandora Mod

    Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

  • Ferrari V12 PC és hobbi CNC

    Mindig is szerettem alkotni. Idáig legfőképp autókat építettem. Most másik hobbimmal próbálkoztam.