[RIOS ERROR] Aliexpress tapasztalatok - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Aliexpress tapasztalatok - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Atilla001
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!
Visszatérnék erre, az összefoglalóban nem találtam rá választ.
Van ez a termék -to Ship- státuszban. [toShip]
Cancelre természetesen ezt kapom: [cancel] (Az eladó már tegnap sem tudott mit tenni)
Nem szeretném mert kiderült hogy nem tudja amit akarok annak ellenére, hogy le van írva. De ha kiderülne, hogy mégis akkor találtam még olcsóbban: [olcsóbb] (akkor nem dobta vagy béna voltam).
Mikor mondhatnám le az esőt? Amikor átkerül Sipped státuszba? Visszakapom a pénzem a termék "nem indul el" és senki sem lesz mérges?
Ha csak annyi lenne hogy cancel és refound, akkor élnék vele, de ha bonyodalmas lenne, hagynám, hátha el tudom adni árában.
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Már írtam semmi értelmes dolgot nem tudunk tenni, az idő emelését, a cím módosítást még nem próbáltam ki mert hülyeség lenne. Nekem egy ilyen március 20 óta áll így. Április 15 volt a várható kézbesítés dátuma. Valamikor lezárja a rendszer és akkor kérhetjük a pénzt vissza, de volt akinek úgy 60 nap után elküldve lett a státusz, de azt nem tudom hogy meg is kapta.
Az eladó nem reagál semmire és a minősítése 94-ről 88-ra esett.

[ Szerkesztve ]


Atilla001
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Köszönöm, de most sem találtam a válaszod az enyém után. :) Az idő sem érdekes, csak az hogy nem szeretném és lemondanám veszteség nélkül. De értem hogy ez most valami anomália is pluszban akkor.. de kafa.. :C


Atilla001
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Pár perce átkerült shipping be. És van refound is. Ilyenkor törölhetem gond nélkül? Azt írja 10 nap shipping után csak megérkezés után van refound. Thx

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Nem törölheted valójában, ha tényleg elindult.


miti5
(tag)
[RIOS ERROR]

na elfogadták ,nem kell visszaküldjem , igaz 6 dollárral kevesebbet kértem vissza ... csak legközelebb tudom meg milyen ez az új visszaküldési téma :)


mereteycs
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!
CK113828694NL
Heavy Parcel Line (mondjuk nem azzal kértem anno, de kb már mindegy)
Mire számíthatok?
5 nap múlva lejár a 90 nap, akkor lehet majd visszaigénylést kérni?
Mondjuk az áru inkább kéne, mint a pénz vissza...
Köszönöm!


stomi61
(tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!
Ezt az e-mailt kaptam, meg a visszaküldési, kitöltött cimkét.
"Your return request has been agreed so kindly return the item(s) before2024-5-18. Please also be sure to complete the return information on our dispute details page. If your item(s) are not returned within the given time period the return request will be automatically closed and any refund due will go back to the seller. You can click here for further help with return methods."
Egy másik e-mail:
Please provide the tracking number within 10 calendar days on your dispute detail page. If you fail to response or provide returning tracking number before the deadline, the payment will be released to the seller."
Amit nem értek, hogy nem találok olyan mezőt a dispute oldalán, ahova be lehetne írni a nyomkövető számot, de minek is, hiszen ők már beírták?
Mit is szeretnének?


PuffyDog
(junior tag)
[RIOS ERROR]

Azt, hogy visszaküld a terméket.


stomi61
(tag)
[RIOS ERROR]

Az világos, csak ez nem: Please provide the tracking number within 10 calendar days on your dispute detail page.
Nincs hova beírni.

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Küldd el. A Refund and return résznél valószínűleg a Awaiting returns fülnél és az adott dispute keresed?

Találtam két képet egy francia meg egy lengyel visszaküldés

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Ezt március 17-én elindították Magyarországra, mivel nem könyvelte le a Posta hogy megérkezett így az elvesztése valószínűsíthető mert maximum 10 napon belül megszokott érkezni

[ Szerkesztve ]


stomi61
(tag)
[RIOS ERROR]

Igen, ott is néztem. Hétfőn feladom, hátha utána változik valami.
Nálam ez így néz ki:

[ Szerkesztve ]


pingwin92
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Erre valaki?

Amúgy mivel holnapig kell beküldeni a kitöltött vámkezelési megbízást, addig meg már se nekem, se tesómnak nem lesz VPID-je, akkor most beküldöm anélkül, azt' majd szól a Posta, ha kell nekik, de nem szeretném, ha emiatt elindulna visszafele a csomag; még akkor se, ha előbb csak egy raktárba megy egy 20 napig.

Viszont a kérdés továbbra is adott: írhatom a tesómat a nyilatkozatot benyújtónak, (hogy ezt már később ne kelljen megváltoztatni – és akkor majd kerítünk neki egy VPID-t) úgy, hogy közben én vagyok a címzett? A címzettet gondolom, már nem lehet módosítani. (Vagy, ha igen, gondolom, macerás és költséges lenne.)

Előre is :R !


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Esetleg változott az oldal, de a két azon a helyen mutatja, mintha a te képeden alul nem lenne olyan, bár a Check return tracking information akkor működik ha meg van adva, lehet hogy ezek eleve már el vannak tárolva a rendszerben hiszen központilag adták, nem az eladó és meg sem kell megadni.


V/
(titán)
[RIOS ERROR]

Nem küldik vissza, mert küldnek egy értesítést és az ügy folyamatban van. A 20 nap arra vonatkozik ha nem csinálsz semmit.
Nem lehet más nevére íratni, a címzettnek fogják vámolni, eleve amit említettem a kinti vám-árunyilatkozat a te nevedre szól, hivatalosan te fizetted a terméket, az "adó terheket" nem rakhatod más vállára a jelenlegi szabályozás alapján.

[ Szerkesztve ]


stomi61
(tag)
[RIOS ERROR]

Ha megnyomom a Check return tracking information-t, ezt mutatja: [link]


pingwin92
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Hát, amúgy fizetni is a tesóm fizette, az ő internetkártyáját adtam hozzá a fiókomhoz, bár sztem az ő neve nem lett megemlítve / megadva sehol, így hivatalosan (olyan mint, ha) én fizettem (volna).
Szerk.: Ja, várjunk! Most néztem, hogy kártya hozzáadásánál meg kell adni a tulajdonos nevét. Akkor lehet, hogy mégis csak a tesóm vette. Ilyenkor, mi van?

Akkor megy az én nevemmel, azt' lesz, ami lesz... :o
:R

[ Szerkesztve ]


lacoka55
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok
Nálam az érmék alól laptopnál eltűntek a termékek mi történhetett vele ?


margithid
(veterán)
[RIOS ERROR]

Létezik olyan lista alis áruházakról, amelyek megbízhatóak és EU-ből szállítanak Magyarországra?

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]