AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


do3om
(addikt)

Tudom már 11.-e de mi volt ebben a hónapban 7.-én?
Meg úgy egyáltalán valamelyik hónapban volt bármi ezen a napon, mármint termékmegjelenés volt vagy csak termék bejelentés erre a napra nagy mellényel bejelentve?
Lett ennek valami korrigálása kiadva, vagy magyarázat, bármi?


Tyrel
(őstag)


Abu85
(HÁZIGAZDA)
Blog

Szeptemberben az R9 3950X jött volna, de elnapolták novemberre, most is alig tudnak belőle eleget gyártani, szóval még így is korai volt kiadni, de nem ment fel nagyon az ára a listaárhoz képest. Most december 7-én az jött volna, ami jön a következő héten, csak elnapolták az új driver utánra. A többi hónapban megvolt a bejelentés.

[ Szerkesztve ]


Pécsi gyerek
(addikt)
Blog

Ha ez így lesz,akkor sok sikert kívánok amd-nek. :(((


do3om
(addikt)

Mi jött a többi hónapban ami megvalósult?


Abu85
(HÁZIGAZDA)
Blog

Július Ryzen, augusztus Epyc, október Radeon, november Threadripper.
Januárban egyébként a Renoir jön, az zárja a sort.

[ Szerkesztve ]


Pécsi gyerek
(addikt)
Blog

Már azt nem értem hogy egy ekkora cég mért igér olyan dolgot amit utána nem tart be. :F


do3om
(addikt)

Október is kihúzható.
Elég foghíjas lett ez a dolog, emlékszem az első bejelentéskor még nagy volt a lelkesedés hogy mik jöhetnek majd, mára már 0-a. Mivel így nem is ér semmit az egész. Minden 7.-én de ha mégsem majd eltoljuk pár héttel... :W

Ez a baj, mikor növi már ki ezeket a dolgokat az AMD?
Mármint azt hogy ha bejelent valami hogy na ez most nagy dolog lesz akkor sokan jogosan mondhatják hogy ennek is nagyobb a füstje mint a lángja és majd elmúlik szép csendben. Sok a felelőtlen kijelentés.

Valami olyan lehet a marketing osztály akik igen szeretnek nagyzolni, hírverést csinálni, mindegy csak média hír meglegyen. A gond hogy nagyon gyakran sül el fordítva és csap át negatív értékelésbe. Mindezt megtehetik mert semmi felelősség nincs rajtuk, olyan mintha a főnök haverja lenne oda rakva és akármit basz el nem számít csinálja csak tovább.
Nagyban rontják ezzel a cég szavahihetőségét és minden pozitív hírt már gyakorlatilag mindenki csak fenntartásokkal kezel.


Raymond
(félisten)
Blog

Tehat minimum augusztus ota semmi, ugyanis decemberben egyaltalan semmi, a novemberi Threadripper a honap vegen kezdett kaphato lenni, az oktoberi Radeon-ra meg most is varnak az emberek (talan majd holnap) es az OEM valtozat is csak novemberben volt elerheto. Es oszinten szolva az augusztusi Epyc-et se lehet szamolni mert szinten nem volt kaphato/szallithato igy valojaban csak egyszer, juliusban sikerult az egesz.


b.
(félisten)
Blog

[Two RX 5500 XT's Listed on Amazon for Pre-Order]

Az XFX szerintem szép ezzel a fekete csatlakozó takaróval/ előlappal vagy mi a neve .

Raymond : hát igen , visszanyal a 8 GB GDDR6 RAM is meg a Polaris is.

[ Szerkesztve ]


Petykemano
(veterán)

Ó, mi jön jövőhéten?


Pécsi gyerek
(addikt)
Blog

A nitro+ már "csak" 239.
De még így is viccnek is rossz. :(


Abu85
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem hiszem, hogy különösebben aggódnak emiatt. Az R9 3950X-et muszáj volt elrakni, mert a 12-magosból sem tudtak eleget gyártani. És ugye egy hete azt mondták nekem, hogy a 16-magosból többet adnak el most, mint a 12-magosból, tehát még így sem jó az ellátás. Mondjuk főleg az OEM-ek a ludasak, mert a CES-re rakják össze a 16-magos vérgémer gépeiket, az lesz az asztali gaming szempontjából a fő showelem, és oda rendelik ezeket ezerrel. Most ha kiadják szeptemberben, akkor sem tudták volna szállítani hamarabb.
A decemberi egészen egyszerűen a driver miatt nem volt optimális. Gondolj bele, a meghajtót nem tudták hamarabb hozni, és elég sok változást hozott. Tehát inkább megéri pár nappal későbbre rakni a hardvert, minthogy a meghajtó előnyeiből kizárd. Ez egyszerű logika. Ez nem csúszik sokat, csak pár napot.

(#44729) Raymond: Most olvasd el az eredeti hírt, ami bejelentésekről és nem feltétlenül termékstartokról szólt. :)

[ Szerkesztve ]


do3om
(addikt)

Na mindegy én hülye vagyok az ilyen egyszerű logikához. :D
Minden hónap 7.-e de ha nem akkor később nem megy ez a logika nekem sehogy, valahogy csak nálad logikus az ilyesmi.

Am én már azt hittem lefújták ezt a 7-es dolgot, na ez lenne az egyszreű logika.


Z10N
(veterán)

Meh. Bejott amit kalkulaltam. Azert ahhoz pofa kell, hogy dragabban adjak ugyanazt a teljesitmenyt 3,5 evvel (!!) kesobb. Sot, az AMD uj negativ rekordja, hogy dragabban adja, mint az NV a 1650S-nel, de ezt is megeltuk...

Ui: Es latom az NV maris arat csokkentett a 1660-nal $199-re. Ennyit ert a nagy kivaros marhaskodasa az AMD-nek. Meg ki sem jottek, de mar le vannak alazva. Szanalmas...

Ezek utan az 5600/XT oruljunk, ha $249/279 lesz. Dugjak fel oket jo melyre :DDD

[ Szerkesztve ]


Z10N
(veterán)

Par info meg ezekrol.

Az meg kulon szanalmas, hogy 7nm-rel 1845 MHz-nel megallt a tudomany egy ilyen kis lapkanal. Hol van ez a 2,5GHz max peak-tol?! Hol vannak az OC kartyak, mert ezek nem azok.

De persze nem kell valasz, mert mar tudjuk, hogy ezek is agyon vannak feszelve...


Z10N
(veterán)

A cikknek a vegen van egy ar osszehasonlito lista, amit erdemes szemugyre venni. A legutolso ar validalja amit tegnap irtam: $109 RX 570 4GB (ujonnan, boltbol, garanciasan).

Ui: Ezek utan az osszes 5500/XT tuzre valo. Mar ertem miert vartak vele eddig. Bundlebe fogjak adni a fenyofakkal es majd jol fognak ropogni a karacsonyfa mellett a kandalloba,

mint tuzifa ;]

[ Szerkesztve ]

üzenetek