Asztalos klub - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


ViktorSz
(tag)

"maguk a szakoktatók szerelték le a visszacsapót"
Hát ettől nagyobb tahóság a világon nincsen baszki :DD ,ezeket az úgynevezett oktatókat tűzes-fűrészporos 🐎 fas.ra húzám bakker :D .
Nekem volt olyan munkahelyem,ahol naponta átlag 1-2órát kellett gyalulni egyengetőgépen és igazából egyedül az mentette meg egyelőre az ujjaimat,hogy reflexszerűen minden egyes kibebaszott tolásnál visszatoltam a védőburkolatot a helyére(azaz minimális rés legyen a védőburkolat/anyagszélesség között,szóval már újabb gép,amin már nem azaz őskori sonkaalakú visszacsapódó izé van, ami persze nem feltétlenül faszság,sőt...).
Tehát gyalulsz már fél-egy órája,a gondolataid mindenhol máshol is jár,de majd jól megtanulod te hülyefaszkiskocsog a munkavédelmet,ha már lecsaptad szerencsés esetben,csak a nagyujjadat :C .
Ebből majd tanul a kiscsíra!!!
Egyébként ilyen monoton munkáknál tényleg az van,hogy néha észhez tér az ember és fogalma sincs,mi is történt az elmúlt 5 percben.csak nyomta és nyomta az anyagot a gépbe,de kizárólag a "fejbe-kézbe" beépített minkavédelmi rutin mentette meg a katasztrófától.

[ Szerkesztve ]

üzenetek