Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


F_Zolee
(veterán)

Túl nagy engedékenység se jó de azért ne ennyire álszentül vizsgáztassanak.


2ozzmexy
(aktív tag)

Ne haragudj, de most lehet érzéketlennek fogok tűnni, de el lehetne tüntetni egy fél év alatt a romokat. Minden vizsgabázisnak van egy azonosítója, ami a pecséten látszik, ha a rend éber őrei ugyanúgy kiszednék és igazoltatnák a kétes állapotú járműveket, egy Excel tábla segítségével meg lehetne találni a top5 csaló állomást, elég lenne azokat jobban ellenőrizni.
Amiért érzéketlennek tűnhetek: magasról teszek rá hogy mihez kell neki az autó, ha autózik tartsa is rendben, a miből nem érdekel, nem vagyok navos... ha nincsen rá pénze oldja meg másképpen, de pusztán anyagi és politikai érdekre hivatkozva ne legyen már kiváltsága a csórónak veszélyeztetni másokat, csupán azért mert sóher/ szegény...


F_Zolee
(veterán)

Ezzel nincs gondom amit írsz. Csak mondjuk egy repedt műanyag filléres szar ne okozzon gondot. Max ott csinálják akkor meg. Isten igazából meg amennyire kéne mégse ellenőrzik az autót ha már ennyire szigorúak. Dpf és társai biztos jól elvannak autón kívül is.


Stylewars_kp
(senior tag)

Az intercarsnak nincs olyan publikus webshopja mint az unix/bárdinak? Nem találom.


ANDROID???
(addikt)

Az jó, ha nem piszkálja meg.

Azt vettem észre, hogy az ajtó elemeinek illesztéseit hiába fújtam le kétszer is, sajnos a bap adott neki szépen reccsent ma is minden elem között, amikor nyílik. :U


Szoszo94
(őstag)
Blog

Pont nemrég csinált összehasonlító videót az egyik kedvenc YT csatornám, sajnos a Glaco nem szerepelt benne (kommentek közt írta, hogy rosszat vett, ezért nem került bele). Igaz, a csíkozásról ha jól rémlik nem volt teszt, de érdemes megnézni egyébként. Sőt, kerámiákról is volt megint egy videója (az előző hatására vettem a Hybrid Solution-t), de igazából mindenféle termékeket tesztel.
Rain-X-ből én a tisztító-lepergetőt használom, nem rossz, oldalablakokon és hátul fél évig is fent marad és dobja a vizet, de elöl hamar lekopik. Emiatt nézegettem én is egy ideje a Galco-t, de amíg el nem fogy a Rain-X, addig nem akarok rendelni. Még egy kezelésnyi van a két kocsira és utána elfogy :C

[ Szerkesztve ]


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Ez kb a 2 veglet a barmi atmegy meg egy reped macskaszem miatt buktatas...


dj79
(senior tag)

Értelmezésükben: hibás fénykibocsátó felület.
És igen, ez látszik kívülről, de egy ledugózott EGR vagy kioperált dpf meg nem.

[ Szerkesztve ]


FeRRaR1
(őstag)

Fel vagyok rá iratkozva régóta, többször válaszolt is kommentemre, volt hogy ő javított ki de olyan is volt hogy én őt :DDD (arra is válaszolt)

Láttam is a feltöltését de nem volt időm még megnézni. Illetve végső soron ha teszt győztes lenne se használnám mert a fentebb említett problémák jelentkeznek, amit gondolom nem tesztelt. Pl a bogár oldás a legkevésbé sem mozgat.

Az érdekel hogy jól dobja az esőt és tartós legyen. Illetve ne legyenek negatívumok amiket fentebb soroltam. Glaco ezt tudja, RainX nem. Es jóval tartósabb az előbbi.

Ahogy igaz itt, inkabb fizetek kicsit tobbet egy sokal jobb termekert amit ritkabban kell feltenni es jobban dolgozik.

Mint pl ott hogy mar nem waxolok. Vagy gyors spray BSD / Ceramic detailer vagy kerámia. Sokkal jobb mint a wax, ugyan az kb az előkészítés, és gyorsabban fel is rakom / évekig fennmarad / sokkal jobb minden tulajdonsága (kivéve az ára, de az hogy 3 helyett 1x rakom fel, és az is könnyebb + sokkal jobban tud mindent amit kell kárpótol).

ANDROID???

Így ajtó elemek közé nem használtam még, illetve ha van benne egy nagyobb kopás azt nem fogja áthidalni. Esetleg azt megpróbálhatod hogy átmozgatod az ajtót párszor fújás közben. Volt olyan hogy kapun jobban működött ha applikálás közben csuktam / nyitottam párszor.

Esetleg lehet hogy oda valami nem száraz megoldás kell. Ugye egy termekkel azért mindent nem lehet lefedni teljesen. Bár a legtöbbet ezt használom mióta van.

[ Szerkesztve ]


ANDROID???
(addikt)

Természetesen nem is arra számítok, hogy mindenre jó minden esetben. Itt nem kopás van, ahhoz még fiatal az ajtó nincs is sokszor mozgatva. Itt ugye az illesztéseknél van gumi, arra gondolok, hogy a tagok súlya szépen egymásba szirítja a szegélyező gumicsíkokat és az reccsen nyitáskor, ahogy egymástól elválnak. Lehet oda szilikon kellene. :U


2ozzmexy
(aktív tag)

A szilikon megeszi a gumit, azt ne... valami gumiápoló tejjel próbáld meg bekenni, ha ez a klasszikus poliuretán. :R


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Nem bocsat ki fenyt, csak visszaver de ha csak repedt az felesleges izmozas szvsz.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Ez jo otlet, van Autoglym apolom azzal en is atkenem.


dj79
(senior tag)

Valóban felesleges.
Cimborám gastrája sem ment volna át, szakadt üléshuzat miatt, csak ott normális volt a vizsgáztató, így adott neki kölcsön egy trikós üléshuzatot a vizsga idejére.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Vannak még rendes helyek/emberek. Inkább a füstölő vackokat szűrnék ki, egy kicsit feslett üléshuzat mint buktatási ok az megint mehh kategória nálam.

[ Szerkesztve ]


rbalint88
(addikt)
Blog

Hogy mi? A szakadt uleshuzat mennyiben muszaki parameter? :Y


BigBlackDog
(veterán)
Blog

Anyagfolytonossági hiba, beleakadhatsz, megégethet az ülésfűtés, stb. Annyi minden gond lehet vele, felsorolni sem lehet. A írásos indoklást persze azóta is keresem... ;]


6030D
(Ármester)

Megböki a jobb farpofád a kiálló rugó, és tűzfalig nyomod a gázt. Ez veszélyes!


dj79
(senior tag)

Köhém rendelet 655. pontja szerint értelmezik, hibás szerkezetű vagy sérült/deformált ülésnek.... ezt konkrétan megkérdezték. Tehát ha látható, akkor hiba, ha eltakarod, nem az.

[ Szerkesztve ]

üzenetek