Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FeRRaR1
(őstag)

Fel vagyok rá iratkozva régóta, többször válaszolt is kommentemre, volt hogy ő javított ki de olyan is volt hogy én őt :DDD (arra is válaszolt)

Láttam is a feltöltését de nem volt időm még megnézni. Illetve végső soron ha teszt győztes lenne se használnám mert a fentebb említett problémák jelentkeznek, amit gondolom nem tesztelt. Pl a bogár oldás a legkevésbé sem mozgat.

Az érdekel hogy jól dobja az esőt és tartós legyen. Illetve ne legyenek negatívumok amiket fentebb soroltam. Glaco ezt tudja, RainX nem. Es jóval tartósabb az előbbi.

Ahogy igaz itt, inkabb fizetek kicsit tobbet egy sokal jobb termekert amit ritkabban kell feltenni es jobban dolgozik.

Mint pl ott hogy mar nem waxolok. Vagy gyors spray BSD / Ceramic detailer vagy kerámia. Sokkal jobb mint a wax, ugyan az kb az előkészítés, és gyorsabban fel is rakom / évekig fennmarad / sokkal jobb minden tulajdonsága (kivéve az ára, de az hogy 3 helyett 1x rakom fel, és az is könnyebb + sokkal jobban tud mindent amit kell kárpótol).

ANDROID???

Így ajtó elemek közé nem használtam még, illetve ha van benne egy nagyobb kopás azt nem fogja áthidalni. Esetleg azt megpróbálhatod hogy átmozgatod az ajtót párszor fújás közben. Volt olyan hogy kapun jobban működött ha applikálás közben csuktam / nyitottam párszor.

Esetleg lehet hogy oda valami nem száraz megoldás kell. Ugye egy termekkel azért mindent nem lehet lefedni teljesen. Bár a legtöbbet ezt használom mióta van.

[ Szerkesztve ]

üzenetek