Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

:R

egyebkent a leirt buildek egy resze nem mukodik very hardon Dogtownban. a stealth pistol bossoknal nem az igazi. a hacker buildeknel meg a system reset sokkal gyorsabb es egyszerubb a synapse burnoutnal, plusz nem vesznek eszre.

ahogy nezem a 16 int / 15 body / 15 reflex / 15 cool / 20 tech smart weapon buildet pl annyira nem hasznalja senki, pedig kb ez a jatek legerosebb buildje. talan a pure assault build ami meg hasonlo. ami ugyanaz mint az elso, csak 5 pont coolrol atmegy bodyra, esetleg tovabbi 5 pont reflexre vagy intre attol fuggoen, hogy berserk/sandevistan/cyberdeck a cel. cool jol hangzik, de alapvetoen lopakodni anelkul is lehet (csak nehezebben), messze a legkevesbe hasznos skill checkre. mellesleg nincs egyetlen jo endgame pisztoly a jatekban 2.00 utan, sniperbol is csak szituaciofuggoen (Raetsu es Sparky). tetejeben Dogtownban nagyon hamar atmegy a jatek full assaultba.

ja, vedelem itt nagyon nem volt. egyebkent a nagyobbik baj a dash hianya volt, Oda es Smasher ellen mozgekonysag kell. meg ugy Dogtownban vegig kb mindenhol jol jott volna.

CJ4567: igen, ezek nekem is megvannak :DDD. plusz a Ghost es a Shadow is a Dishonored 1-2bol.

avagy amikor nezed, hogy az I never asked for this igazabol nem a legnehezebb az emlitett achievmentek kozul (ami legnehezebb fokozat ES permadeath).

üzenetek