DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Szabolcs22
(tag)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,hátha valaki tud rá valami jót mondani.
Tegnap bekötötték az 1000-es netet nálunk. Egy Huawei hg8121h-s modemet hoztak. Az itthoniak elmondása szerint,működött,ment a net. Igaz csak a saját wifijét használták, mert ami van hozzá ax-es router, azt én kötöttem volna rá, tettem volna bridge módba stb. Csak az a bökkenő, hogy a net tartott két órán keresztül. Mire hazaértem nekilátni a dolgoknak, egyátalán nem volt internet. Azóta villog a LOS led és azt mondta az ügyintéző, hogy 72 óra.
Meg látja,hogy már X-órától nincs net....Na de ne vicceljünk már, hogy egy bekötött net nem megy csak 2 órán keresztül és utána semmi. Szóval valakinek valami tipp, hogy ez miért van?
Ügyintéző: lehet sérült kint/bent a kábel. Hát persze...Amíg ment, nem volt sérült, ugye?
Meg persze ha nálunk van a hiba a házon belül, majd 5000 ezer a kiszállás. Na azt biztos egyik se fogja megkapni, ha mégis így van, mivel egy teljesen friss bekötésről van szó. Hozzá se lett nyúlva semmihez. Kicsit felháborítónak találom ezeket a dolgokat, ha olcsó net, ha nem. Egy szolgáltatóról beszélünk! Nem nekem kéne kuncsorogni, hogy csináljanak már valamit a frissen bekötött netjükkel....
Újraindítás stb megvolt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek