eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

No az lehet hogy gond lesz. Ugyanis ha az eladó nem állítja be hogy kéri a telefonszámodat is, akkor azt az eBay nem adja át, az e-mail címet sem.
A Shipping preferences-nél a NO az alapbeállítás ennél:

Tavaly július 1.-től mióta a Magyar Posta is vámolhatja a 150 € alatti küldeményeket ez az adathiány gondot okozott, mert a programjuk elérhetőségi adatok hiányában nem csinált online fizetési opciót, sőt volt amikor az áfás programág futott le mert azt sem volt meg hogy ez IOSS vásárlás volt.
Ezért az találtuk ki hogy a címsor folytatásba be lett írva az e-mail cím és a telefonszám, ekkor esély lenne rá hogy a szállító is megkapja ezt, attól függetlenül hogy mi van beállítva az eBay-en. Ez működik is. Igaz ezt már rég használom, mert az előtt is gondom volt hogy nem került az eladóhoz a telefonszámom és bizony a futár nem tudott értesíteni, nekem kellet a sikertelen kézbesítés után a depóba szaladni, nehogy visszaküldjék.

Most azt tudod tenni hogy figyeled a nyomkövetést, ha az látszik hogy megérkezett Magyarországra akkor felhívod az ügyfélszolgálatot és egyeztetsz címet, telefonszámot.

[ Szerkesztve ]

üzenetek