eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Acheron
(őstag)

Menet közben olvasgatok a szállítási lehetőségek után. Amennyire látom, ez már nem annyira bonyolult, több fuvarozó cég szolgáltatása tartalmazza, hogy ahogy a megszokott rendszerben házhoz szállítják a csomagot, úgy házhoz megy begyűjteni is. Persze ehhez feltétel az eladói oldalon legalább a nyomtatás lehetősége - ha én megveszem a szolgáltatást és a szükséges kísérőcímkét elküldöm az eladónak, ő kinyomtatva felteheti a dobozra / átadhatja az átvevő futárnak. Ha nincs nyomtatásra mód, akkor jöhetnek képbe a fenti közvetítést vállaló cégek, akik továbbítják a hozzájuk belföldi csomagként érkező csomagokat (amennyire látom, a futárt / szolgáltatást itt is én választom ki, nekik küldöm a címkét, és ők egy saját szolgáltatási díjért ezt átadják a futárnak).

Ami ellenben probléma számomra, és most találkoztam vele a futár cégek szállítási feltételeit tanulmányozva: akkumulátort, vagy akkumulátort tartalmazó terméket az esetek nagy részében nem szállítanak, ez tiltott tétel.
Ez végső soron érthető, meglehetősen tűzveszélyes eszközök.
Sajnos én épp olyan termékeket keresek, amik bizony alapból tartalmaznak akkumulátort, sokszor nem egyet, és nem egy esetben beépítve (pl egy drón (kivehető akku), távirányítóval (beépített akku)).
Mi a tapasztalat / gyakorlat ilyen eszközök esetén?

üzenetek