eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


MasterDeeJay
(veterán)
Blog

Ebay-en rendeltem egy procit, már úton van. De eddig úgy tűnik hogy az eladó szerintem félrevezetett. [link]
Egy i7 7900X prociról azaz annak ES verziójáról lenne szó amire persze rákérdeztem üzenetben egyből és QS-nek nevezte majd küldött egy linket is hogy mi a QS/ES, valamint hogy megegyezik paramétereiben a kiadottal csak a kupak más. (illetve a socketre is rákérdeztem mert a cpu-z képen más szerepel)
A gond az hogy a spec száma alapján nem is desktop (skylake-x) hanem a workstation (skylake-w) verzió nem unlockedes példánya. (rohadt sok googlézás után, illetve youtube videók is vannak róla) Ami számomra nem lenne baj viszont az hogy 1ghz-el kevesebb az órajele az már bizony elég nagy probléma. Rendeltem már tőle és eddig mindig azt kaptam amit kértem, most is előre rákérdeztem a részletekre (alaplap kompatibilitásra is).

Tehát a lényeg az eladó nem azt küldi amit megrendeltem. Azaz mind a leírásban mint az üzenetben félrevezetett. Hozzáteszem lehet nem szándékosan csak maga sem tudja mi is ez (én is csak több óra google/fórum túrás után jöttem rá).
Ilyenkor nyilván majd ha megérkezik kirpóbálom és ha nem jó akkor mik a lehetőségeim?
Magyarán ha az eladó üzenetben is félrevezet akkor ki állja a költségeket? (gondolok itt áfára amit már kifizettem ebaynek előre, visszaküldésre stb)

üzenetek