exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


zetor2000
(senior tag)

Ma reggel, 1s villamos, 10perc (3 lámppaváltás) a Lurdynál, az nem gyenge. Futár kijelző kacsingatott rendesen a Népligetnél. (ott szálltam fel)


Jahno
(őstag)

Átszállásos megint más, csak ugye ha 4 külön jegy az több külön társaság is lehet és nem átszállás. Olyankor ha az első járatot törlik, vagy odébbrakják akkor lehet bukod az utána lévőket is, de meg tudod venni egyben tranzakcióként ami már összefügg. Alindulsz szerdán, odaérsz majd 2 géppel később csütörtökön és sokszor ennyit kell tudnod, még lehet a közben a 2. járatod ki is cserélik alattad és nem azzal mész, amivel gondoltad.


Jahno
(őstag)

Akkor egy klasszikus veretős RNR: [link]


Jahno
(őstag)

Mindegyik logikus, attól függ miképpen veszed.


blueboi69
(csendes tag)

Mostmár így alakult, ez van. Csak most bosszantó eléggé, hogy egyáltalán hogy készüljön. Bár én tuti nekiindulnék, legrosszabb esetben nem engedik fel itt a gépre. Sztem külföldön már nem fognak rugózni, elvégre valahogy haza kell jutnia, na meg utána lehet hivatkozni, hogy háde itt is felengedték. Nem tipikus talibán kinézete van így nyugdíj előtt, szóval ha egy turbános szakállas szarszagú kecskebaszót nem engednek fel egy karakter miatt ,azt meg tudnám érteni :C


Jahno
(őstag)

Eccerű, meg kell nézni a FAQ-t. Itt legalább értelmezhető, le van írva, nincs kivétel. Hungaroringnek a fotósokra vonatkozó bekezdése már zűrösebb :U Wizznél 1 betűn nem akadnak fent, egyszer régen elírtam, 3 karakterig ingyen módosítanak, csereberéket elírásokat seperc lehet javítani, kiléptetnek a jegynél, belépsz az oldalra és újra nyomod az online csekint azon már jó név fog szerepelni. És egyszerűen megy a nemváltás is, ha valakinek ez kell :C Viszont nincs csatlakozó járat még cégen belül sem. Oldjad meg, ez van.

Azért felvételi pultnál is érdekes arcokba lehet futni, pld. megveszi a repjegyet, utazás előtt megházasodik, sziget cserél aztán nem érti, hogy a társasgánál is le kellett volna papírozni. Vagy itt még kiengedik EUba, mert minden jó, csak valahol fennakad a világban, mert az útlevele nem arra a névre szól, vagy visszautazás napja előtt járna le. Leányzók meg persze türelmesen elmagyarázzák, hogy ehhez pont nincs semmi közük, akkor utas rájön, hogy gondolkozni kellett volna és mivel rájön, hogy hülye attól még idegesebb lesz :W

Most nem tudom miképpen van, régen Wizznél 10 Euró volt, utána néztem Ryant, hogy néha egyszerűbb másik jegyet venni, mint nagyobb módosítást végezni. Többire meg ott a Flex és ki udja milyen más csomag, mióta nem nézegettem a napi ajánlatokat.


blueboi69
(csendes tag)

Értem én, hogy vannak érdekes esetek, meg nyilván én basztam el... cca 160k volt a jegy, nem az a kategória, amit az ember kidob, hogy akkor vesz másikat.


ezittketto
(csendes tag)

:Y :Y :Y
Ez egyszerűen elképesztő, hogy egyesek mire képesek..
:R :C


blueboi69
(csendes tag)

Ja azt a tornyot megtervezni és összerakni a tervek alapján nem lehetett kis móka :)


npera
(újonc)

Mondom, kábé 2 km. Ez a Hidegkút az amiről Boba írt régen, hogy mindenen IS túl van. Igazából nincs olyan messze, mert Nagykovácsi, Solymár és Pilisborosjenő messzebb van.

Hűvösvölgyön túl, de Máriaremetén innen. Így már be tudod tájolni.


npera
(újonc)

Japp!


Sipi-
(tag)

ki akar menni a Palatinuszra fürdeni

Dorog vagy Margit sziget? Nem mindegy közlekedésileg sem :)


Sipi-
(tag)

FYI: Balatonban kellemetlenül sok (döglött, szétnyílt) kagyló van idén. Az én lábujjam is elvágta egy, gyerekét is, ismerős gyerekének is (vérzésig). Korábban alig találtak a srácok "búvárkodás" közben néhányat, csak többszöri lemerüléssel hoztak fel egyet. Most egy lemerüléssel 6-8 darabot könnyedén felhoznak.


eattila
(csendes tag)

Hol? Mert Lellén pl alig találtunk kagylót.


npera
(újonc)

Margit.


npera
(újonc)

Sikerült DHL-el beszélni, a bringát parkolják 11-ig, akkor majd fel tudom venni a reptér melletti depóban. Ez jó, mert egyébként 2-án megpróbálták volna kihozni, de akkor nem vagyok itt.

Profit.


eattila
(csendes tag)

Hu, lehet osszel mennem kell svedbe majd. Apam sok cucca, 2 laptopja kint maradt. Meg egy autoja is. Es azerintem o nem fog tudni ertemenni…


blueboi69
(csendes tag)

Oké, már leesett. Csak beírtam gugliba, hogy Hidegkút és tökmáshol dobott fel egy várost :)


eattila
(csendes tag)

Jav: szerintem


ezittketto
(csendes tag)

:DDD

üzenetek