exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Esetleg megnézhetjük megint a Pikk dámát is, hogy közelebb legyél a bázishoz és akkor rövidebb lesz a nap. Vagy 2 palack üdítővel bekavarunk az erdőbe valahol ott Nyék magasságába. Esetleg csillaghullós este van, hátha érdemes kiülni a HHH oldalába.

Hűvösvölgyben meló után 5re akármikor ott is vagyok.

Túl sok pont körül forog az agyam :C


Sipi-
(tag)

Siófoknál, Ezüstparton.


npera
(újonc)

Semmi gond, lesz majd bérletem, aztán a BKV oda repít fejedelmi kényelemben ahova csak akarom :C

Aztán ha valami részeg csöves problémázik, akkor lerakom a járatról megint :B

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

Újabb 2 nap (lehet) a vodafon kiesése:
[link]


Jahno
(őstag)

Addig nem aggódom, míg lazák vagyunk. Legyen így (:-


eattila
(csendes tag)

3 hét múlva megnézem :D


Jahno
(őstag)

Na, Posta online vámáfa fizetése. Újabb fajta címről írnak, amit simán spamnak néztem volna. SMS nem jött, követésnél látom, hogy online fizetés elérhető, Postától levél sehol, ellenben 9:30kor itt várt:


Samott
(addikt)

Jaj, ha mar posta, legyen jo is: hetfon delelott rendeltem valamit a media marktbol, kedden delben csongetett a postas a csomaggal. Ilyen is van.


Jahno
(őstag)

MMből én kikérettem átvételi pontra, gyors volt, mint a villám. Most pár webáruház elég jól tepert, pld. alinda.hu is seperc kiszállított. Először nézegettem, hogy ismeretlen név, ki tudja megint milyen boltot találok aztán úgy néz ki, hogy érdemes volt.


Samott
(addikt)

#mithallgatszmost

Wellhello - Nemszámítapénz - a zene az olyan amilyen, de a szoveg meg a klipp jol sikerult... bar itthon szerintem nem sok radio fogja jatszani.


eattila
(csendes tag)

AK27 light... :D Amúgy csípom a zenéiket.


Samott
(addikt)

Kedvenc kommentem: "Oszvald Marika Rocco villájában :D ezt is megéltük" :DDD


eattila
(csendes tag)

Hát, kommenteket nem olvasok általában, de ez jó :D


WiZARD
(addikt)

Na igen, a töltőhálózat se elhanyagolható szempont az elemeseknél. Teslán kívül a többiek meg látszólag sz@rnak erre.
Kiváncsi leszek milyen feltételekkel fogja beengedni a Tesla az idegeneket és milyen prioritás marad a saját autóknak.

Amúgy még a mai napig meg tud lepni, hogy mennyire fontos a külső hőmérséklet és az ebből adódó levegő sűrűség - légellenállás.

Leaffel ma Bp-Győr távon közel végig tartható tempomat 140 (gps 137) mellett 21% maradékkal értem haza (95%-ról indulva), rendesen légkondizva.
Télen (hidegben, esőben) ugyanezen a távon 100%ról indulva örülök ha tempomat 110-el úgy érek haza hogy 8-10% körül marad benne (6% alá még sose mentem, de azt tudom hogy 0ra meríteni nem engedi, annál hamarabb megáll, állítólag 4-5% körül)


Samott
(addikt)

Nem baj, majd a teslae lesz a legnagyobb "benzinkuthalozat" is a vilagon. Es azokon az autokon is ok fognak keresni, amit nem ok gyartottak. Komolyan nem ertem hogy lehet ennyire rovidlato a tobbi autogyar. Ok egyszer keresnek a vason amikor eladjak, a Tesla minden "tankolaskor". Sok kicsi sokra megy.


Jahno
(őstag)

Csak azt a sok kicsit baromira meg kell előre finanszírozni, aztán egyelőre van még sok más töltő is a világon. Addig meg minek fektess be, míg a Penny Market megcsinálja helyetted? Aztán majd ha keresni lehet, akkor újragondolják valami klubkártyás vagy ki tudja milyen megoldással. És állítólag a szervízhálózaton is keresnek még utólag (:-


Samott
(addikt)

Hat ugye eveken at ment a sirankozas hogy veszteseges a tesla, mikozben nem egettek hanem befektettek a penzt tobbek kozt a toltohalozatba. Ebben a tortenetben most a tesla vezet utcahosszal. Amig szukseg volt ra oriasi propagandafogas volt hogy ezekkel nem gond a toltes. Most hogy nincs mar erre szukseguk (mert barmit csinalnak mindent el tudnak adni) meg lehet nyitni es keresni a toltesen.


zetor2000
(senior tag)

De ilyen Penny Market féle dologban én nem bíznék, hogy ott lehet tankolni, mert egy tollvonás, és vásárolnom is kell, és csak addig "tankolhatok", amíg vásárolok (~30 perc, ami néha kevés). Ráadásul jóval kevesebben vannak, mint kellene, és lassabban is építik ki, mert más a prioritás.


zetor2000
(senior tag)

Valahol olvastam, hogy relatív rövid távon jelentős mennyiségű töltőállomás települ Európa szerte. Az EU szerint 2030ra 1M töltőpont kéne, de ettől még messze vagyunk.
De folyamatosan épülnek ki, ha rákeres az ember, talál mindenfélét.


Samott
(addikt)

Igen, volt olyan iras is hogy pont emiatt nyitja meg a Tesla a halozatat. Hogy reszt vehessen ebben a penzosztasban. Meg tobb supercharger lesz, de most mar az EU penzen... :)

üzenetek