exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Eccerű, meg kell nézni a FAQ-t. Itt legalább értelmezhető, le van írva, nincs kivétel. Hungaroringnek a fotósokra vonatkozó bekezdése már zűrösebb :U Wizznél 1 betűn nem akadnak fent, egyszer régen elírtam, 3 karakterig ingyen módosítanak, csereberéket elírásokat seperc lehet javítani, kiléptetnek a jegynél, belépsz az oldalra és újra nyomod az online csekint azon már jó név fog szerepelni. És egyszerűen megy a nemváltás is, ha valakinek ez kell :C Viszont nincs csatlakozó járat még cégen belül sem. Oldjad meg, ez van.

Azért felvételi pultnál is érdekes arcokba lehet futni, pld. megveszi a repjegyet, utazás előtt megházasodik, sziget cserél aztán nem érti, hogy a társasgánál is le kellett volna papírozni. Vagy itt még kiengedik EUba, mert minden jó, csak valahol fennakad a világban, mert az útlevele nem arra a névre szól, vagy visszautazás napja előtt járna le. Leányzók meg persze türelmesen elmagyarázzák, hogy ehhez pont nincs semmi közük, akkor utas rájön, hogy gondolkozni kellett volna és mivel rájön, hogy hülye attól még idegesebb lesz :W

Most nem tudom miképpen van, régen Wizznél 10 Euró volt, utána néztem Ryant, hogy néha egyszerűbb másik jegyet venni, mint nagyobb módosítást végezni. Többire meg ott a Flex és ki udja milyen más csomag, mióta nem nézegettem a napi ajánlatokat.

üzenetek