exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Merci minek vegye meg, ha autóban utazik és nem lakossági látványpékséges mambójambóban? Ezt megoldja más. Esetleg gazdaságosan oldja meg.

Az, hogy nem érdekli a luxusabb belső, meg díszvarrás az erős. Engem és sok más egyszeri parasztot nem érdekel, az egy dolog, de ezeknek biza jelentősége van a piacon. Merci meg csak úgy eladja és kész. Még a kamu Rolex is megy ugye, miért pont ne ez menne (:-

Berlini üzem akár a beharangozott Semit is gyárthatná, mert arról elég nagy a kuss. Kíváncsi lennék mire gondolnak az előrendelősök, de hát éppen járvány volt ugye. Meglátjuk, szerintem ami ott lesz akkora tippet a TC egyik cikke sem mer bedobni :-)

Hírek meg mindig vannak, akár vállalhatók akár elvetemültebbek. Persze én vagyok a kocsog, mint amikor a Semire írtuk, hogy nagyon nem adja ki a matek sem hatótávban sem töltési sebességben.Pld. ez sem adja ki, ha kis méretben nagy hatótávot és nagy utazósebességet (bár emleget sugárhajtóművet, az meg más miatt alig fog beleférni) ígér, mellé egy forradalmian új konstrukciót és sok mást. Aztán meglátjuk: [link] Na, lesz belőle prototípus?

üzenetek