exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Gondolom azért mert az EV autók térnyerésének az egyetlen oka a fasz törvényi szabályozás. Amikor a Tesla kezdte senki sem gondolta volna, hogy arra jutnak a törvényhozók hogy a jövő a több száz kilós plusz teher folyamatos hordozása limitált hatótáv mellett. Ha egy átlagos dízelbe 600 kiló gázolajat töltenének "végtelen" lenne a hatótávolsága.


hobizoli
(nagyúr)

Semi-t eleve USA piacra terveztek, mert ott nagyreszt nem haztol-hazig szallitanak, hanem vonattal... ez a Rola tema itt tok bedolt, ott meg vigan szuperal


hobizoli
(nagyúr)

OK, es ezt hany uzemben is gyartjak le osszesen?

meg Mercibol van a A meg a B klassze is
annak belseje azert nem egy S Pullman meg AMG vagy Brabus szinvonal

az EQC-bol eladtak 15k db-t egesz 2020-ban, iden tartanak junius 30-ig bezarolag 9k-nal (se)


JonesC
(csendes tag)

De a sima kis C után is megnéztem élőben a model 3-at, és azt mondtam, hogy köszi, ezt inkább nem. Pedig én suzukiból jöttem. A technika az nagyon jó, de azért nem minden.


Jahno
(őstag)

Nem is az volt a kérdés, hogy itt tanyán miért nincs Semi, hanem egyáltalán merre tart a Semi (:-


hobizoli
(nagyúr)

atlagjuzer mikor megy annyit egyszerre, hogy ez szamitson? egy evben 1-2x
a BEV-t minden reggel teletoltve veheted le a kanocrol
meg egy atlag juzernek ket hetente eleg lenne toltenie, ami siman kivitelezheto egy hetvegi bevasarlaskor is akar

nekem is van ismeros, aki evente 70-75k km-t furikazik egy dizel Modeo-val, mert utazo ugynok
BEV-t nem neki talaltak ki egyelore, meg ok az autosok toredeket teszik ki

nezd meg reggel munkabajaraskor van a legtobb auto az utakon egyszerre, az utazo ugynokok meg egesz nap mennek, napkozben megsem tunik fel, hogy ott vannak az uton


Grillo
(senior tag)

Jahno, mi a csodaprogram, ami mutatja a napkeltét-nyugtát?


zetor2000
(senior tag)

Karórán a Nappal/Éjjel számlap :D szarkínai Patek utánzatomon van. Vagy orosz tengeralattjárós órákon a 24H skála - nem 12 óra alatt ér körbe a mutatója naponta 2x, hanem csak 1x, 24H alatt.


blueboi69
(csendes tag)

Sztem ezt bármelyik papíralapú naptár is tudja vagy időjárás applikáció... :)


hobizoli
(nagyúr)

OK, azert vhogy megis tobb embert erdekelt a technika lemez alatt, mint a csicsas belso


zetor2000
(senior tag)

Ezt a reggeli/esti ingázóst prtóbálhatnák meg kivitelezni valami egyszerűbbel, ami kisebb/gyorsabb, nem lenne ennyi probléma bejutni a városokba, majd hazajutni.


Jahno
(őstag)

Hááát, van pár. Ami komplex svájcibicska az a Photopills, mert mindent is tud. Azt is, hogy mikor megy horizont alá a Hold és tájképre vetítve adott időben merre áll a tejút vagy csillagképek :-P Kiváló strandolós alkalmazás (sityak (C)) mert előre tudja, hogy merre lesz árnyék és akkor oda letelepedhetsz, röhögve mindenkin :C

Weben ugye bluehoursite az alap, appból telefonra ugyanígy balutime, goldenhour ami ingyenes egyszerűek.

Lásd szerintem fotós csoport, fileok menüpont, hasznos programok :DD


zetor2000
(senior tag)

A Semi és a Cybertruck jövőre csúszik.
Fene tudja, mi a probléma valós oka, vagy alkatrészhiányban szenvednek a Teslánál is, vagy valami nem adta ki, de most azt olvasni / hallani, hogy ezek tolódnak.

Kamu Rolexet ne emlegesd, tegnapelőtt láttam egy videót egy Patek Philippe-ről, olyan volt a replika, hogy nem mondod meg, hogy replika...mint laikus.
2 dolog volt, amin egyből látni lehetett, az a számlap, és a mechanika. Nos, ez utóbbi fém hátlap mögött nem látható - ilyen van az órának. A számlapon meg a kamu óránál a Patek Philippe felirat alatt nem volt bemarva a számlap mintázata... akár direkt is lehetett.
Szóval egy órát elbsztam az Aliexpressen, hogy keressek ilyesmit, de az IWC Big Pilot jobban tetszik, de ott "nem találtam" elsőre olyat, amin minden oké. Van egy-kettő, ami szerintem rendelve patent logós, miinden a helyén, de... Meg az Omega Seamaster is tetszik, ebből nagyon finom, "nem hamis" órák vannak - kínai márkajelzéssel, amúgy 1:1 Omega. A Co-Axial Master Chronometre felirat eléggé Omega, meg a 6óránál a swiss made is az. Huszonezerért szerintem ez utóbbi - a kínia jelzésű - teljesen oké tud lenni.


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Mindig számít hogy több száz kilót mozgatsz teljesen feleslegesen. Nem hiszem én, és szerintem sokan mások sem, hogy ennek kell lennie a nagy zöld jövőnek.


Jahno
(őstag)

:ásít:


JonesC
(csendes tag)

Sokan vagyunk, sokfélék. Én átültem volna, de nem akaródzik. Pedig igénytelenebből jöttem, de most már valami ilyesmit szeretnék, ha kiadok 15 milla körül.


Jahno
(őstag)

"Fene tudja, mi a probléma valós oka,"

Nem fogjuk megtudni. Nekem pár söröm van a "nem adta ki" verzióra. Hivatalosan meg ugye akku beszállítás, mert nem jön az akku ebbe a modellbe még a saját gyárból sem. Csak a többibe, mert más modellnél nem írnak hiányról :D

Jövőre megint okosabbak leszünk, addig meg várunk és sok sört iszunk.


eattila
(csendes tag)

Windows :D :D :D (Boooocsi)


Jahno
(őstag)

Érdekelni engem is érdekel, csak mikor olyan illesztések vannak a lemezek közt, amire még egy UAZos is furán néz, addig érdekes. Egyéb esetben jön a "That's little scary" :U


WiZARD
(addikt)

Üveg hátlapos az a Nautilus, szerintem vállalhatatlan a hamisítvány, akár megmondja laikus akár nem. Akkor inkább veszek mást, ami belefér, de eredeti.
Ezeket amúgy nem AliExpressen kell keresni, igaz nem is 20-30ezerbe kerülnek. Kérdés mit akarsz átverni vele, magadat vagy másokat.

Nekem nem kell se logo, se felirat ;)

[ Szerkesztve ]

üzenetek