exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

APSC Sonyból vett most haver 6600at, de mi az FF hátránya? Jahh, gyári obikat pénzért mérik...

APSből is T3 Fuji bejönne. Eddig a Sony vonal szubjektíven nem tetszett, most ezzel a 6600al azért változott a helyzet. Alzánál alap kit ~700ezer, ennyiért más lakást vesz baze :-O

Említettem már, hogy én simán használnék FF vázon alap APSC obikat, csak nem mondanám el senkinek :-D 6600nak meg olyan fókusza van, hogy lehet nem is kellene a fostaliga 7-III sem FF sem semmi. Ilyen veszélyek nem fenyegetnek, hogy valami rendesbe beruházok, sok olcsóra így is elaprózódva már szép összegek mentek el, racionlaizálni sem lehet, pár régi obi elment, Pana vázak lófaszt nem érnek, annyiért meg akkor kint merem hagyni szemerkélő esőben is és kész, ha lekonyul, akkor lekonyult, de még midig vigyázok rájuk. Ár-értékben ezek dolgoztak meg a legjobban, még ha az új G6ot nézem akkor is.

3-4 obival is az a szívás, hogy a tegnapi mókát hárommal meg lehet csinálni, meg akármit is, de hiába van 27 Heliosom, azzal még nem vagyok előbbre ilyen szitukban. Ha megnézem, hogy talán a nagylátót ki lehetett volna hagyni, akkor a maradék kettő az alulról veri az 1milliót és használtan sem látványosan olcsóbb. Vérlázító. A fenti garis dolgok miatt meg nem tudom merjek-e csak úgy használtat nézegetni. Árából ítélve nyugdíjas japán szamurájok rakják össze kézműves melóval, tartóssága alapján meg mégsem ennyire.

Szóval fejben írtam valami Ekcel táblát, megint csak pár sor van benne, de így is hosszú a szám.

üzenetek