exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


blueboi69
(csendes tag)

Te, ezek, most mind jó képek lettek!

#macskastory

Nemtudom már mi volt az utolsó, de röviden ugye a macseknak múlthéten vmi bélbaja volt és beszorult a vastagbélbe a matéria, ami nem jött ki. 2 egymást követő nap kapott beöntést, olajat, infúziót stb, hétvégére mondta az állatdoki, hogy ha nem ürít magától, akkor vigyem el ügyeletre. Ő azon a hétvégén elutazik, nem lesz itt, különben kereshettük volna. Vasárnap sem volt semmi, elvittem ügyeletre gazdagrétre, ahol 30ezerért megtudtam, hogy nincs baja, várjak türelmesen :W
Annyi plusz, hogy csináltak röntgent, így legalább a tavaly novemberi csípőtöréséről van kép. Nem szép. És megnyugtattak aznapra, hogy nem fog most itt belepusztulni.
Persze a macsek valamiért pont nem szerette ezt a kb 40p utazást, a gazdagréti rendelő előtt 100m-rel pisilte össze magát az autóban, a ketrecben, szerencsétlen állat ott bűzölgött a váróban és úgy is vizsgálták meg, hogy csöpögött belőle a pisi.
Hazafelé az utolsó kanyarnál csinálta ezt, a rendelőben kapott pelenkát, legalább az felszívta :W
És persze este már az alombaszart, sosem örültünk még ennyire macskaszarnak :C
Másnap, hétfőn vittem az állatdokihoz, ő is megnézte, adott még gyógyszereket, 1hónapig még adogatni kell. Utána spécibb táp, utifűmaghéj és parafinolaj szinte folyamatosan, azért mert máshol összeevett valami szart.
Mondanom sem kell, hogy mindent eddig szájon át kellett tolni fecskendővel, sztem nem szívlelte ezt annyira már.
Mivel most vendégek vannak nálunk 1hétig, szomszédban van. Ott is van másik macsek, volt már ott ,sztem őket jobban szereti :DJó helyen van.
De a lényeg, hogy megmarad :)

üzenetek