exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


npera
(újonc)

Mosogatógép. Rendszeresen tisztítottam citromsavval és néha a LIDL mosogatógéptisztítóval is megküldtem. Itt elég lágy a víz amúgy is. Ettől függetlenül bármi lehet persze.

Toyota ugyanúgy. Majdnem beleugrottam egy céges tesztflotta lízing Volvo V60 b4-be, de amióta a félvezetők megkergültek csak a külső vevőknek gyártanak és a dolgozók nem kapnak. Karvaj és töke....

Felmerült, hogy asszonynak néha kellene tudnia vezetni, de a mostani manuál. Ezért a következő nem manuál. Egy Toyota Corolla Touring Sports (gyakorlatilag a korábban Auris kombi, a sportos szót nem tudom miként álmodták bele....) bugyikék színben a gyengébb 1,8-as hibrid hajtáslánccal. Vonóhorog, bugyikék szín és tecnikai pakét benne.

Ilyesmi:

A vicc az, hogy van az 1,8-as cucc gyakorlatilag Prius teljesítménnyel, meg a 2-literes aminek a rendszerteljesítménye valami 174 ló vagy mi. Azzal naponta 5x veszíteném el a jogosítványomat és a 2023-ban érkező gépjárműadó is magasabb lesz rá. Szóval a gyengébb is teljesen elég.

A biztonság kedvéért tesztvezettem (asszony és lányom is ott volt, a fiam meg valami szülinapi zsúron waltzolt), mindenki imádta. Nekem tökmindegy, a mai autók totál hidegen hagynak. Elférek, van rajta vonóhorog, van benne rádió és elképesztően csendes és finoman siklik.

üzenetek