exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Phülöp
(addikt)
Blog

Az megvan, hogy ez kb. olyan szintű szívatás, mint hogy "menj már ki, nézd meg, ott vagyok-e..."


-NoVa-
(őstag)

Én láttam a The 6th Day-t Swarzeneggertől, az kiment, megnézte, és ott is volt. Veszélyes téma.


eattila
(csendes tag)

Lehet, de az egy film. Az emlék más. (tudom, szar volt :D )


blueboi69
(csendes tag)

Igen igen, így hogy elolvastam a story többi részét is, kevésbé érzem megalázónak. :)


blueboi69
(csendes tag)

Idén valami nem oké veled. Tegnap a bolti halkonzerv vagy mi volt a story amit megnéztél és volt, most meg ez.
Esetleg túsz vagy mert elraboltak és így próbálsz üzenni, hogy baj van? :D


eattila
(csendes tag)

Öregszem :D


qnadam
(veterán)

Schwarzeneggernek nem is mondunk ilyesmit.


Phülöp
(addikt)
Blog

Bántani foglak. Lábbal.


eattila
(csendes tag)

Éltem a gyanúperrel :D


Sipi-
(tag)

Van egy Lexmark multifunkciós lézernyomtatónk, ami tök jól működik. Időnként. Nincs rajta utp és usb sem, csak wifi. Viszont a szerencsétlen azt hiszi, hogy wifi-n van, pedig nem. Kiírja az IP-t, viszont nem érem azon el. Újraindítottam, kihúztam, vártam perceket, visszadugtam, wifi routereket újraindítottam (mesh, szóval 2 van), de semmi. Korábban befixáltam neki a router-en a .22-es IP-t a DHCP-ben. De valahonnan egyszer kitalálta, hogy Ő a .105 szeretne lenni és azóta erről nem lehet lebeszélni. Most is azt gondolja magáról, hogy Ő a .105-ös IP-n ül (nincs másik eszköz ilyen IP-n), de mégsem tud senki vele kommunikálni.
De egy pár óra után észhez tér általában. Volt olyan már, hogy a reggel ráküldött anyagot egyszercsak este fél 7-kor kinyomtatta. :W Kezdem unni a hülyeségeit... Van egy firmware frissítés hozzá, de ha nem érem el, akkor azt sem tudom rárakni... :W


zetor2000
(senior tag)

Nincs valami olyasmi gomb kombó, ami a beállításokat törli? Pl. Menüt nyomva tartani és úgy bekapcs? Vagy ilyesmi?
Esetleg a routeren benyomni a .22 helyett a .105öt uyanerre a mac címre?
Más tippem nincs a hiba elhárításra.

[ Szerkesztve ]


A. Crowley
(csendes tag)

Én meg updateltem feleségem gépét Win11-re. Én már hónapok óta minden probléma nélkül használom, nála meg 5 percenként BAD_POOL_CALLER erroral elszáll. Nem őszinte a mosolya. CSináltam egy rendszervisszaállítást, de az is persze csak Win11-re áll vissza. Szerencsére nem engedtem semmi HP drivert feltelepülni, így most úgy néz ki, hogy jó.
Basszus, egy HP sem tud már drivert csinálni? Mert azt megértem, hogy egy FusiTron, meg DzsunkaTech cég nem tud, de bakker, azért a HP-től elvárnám.


Jahno
(őstag)

Blog ON

5 radiátor cserére olyan árat mondtak, hogy nem akartam elhinni, mondtam a csávónak ki sem engedem hátha változik az ár és felőlem már csinálhatja is, fizetek azonnal :-D

Végre valami jó hír, mert napi világban a szolgáltatóipar, hát ja. Egyeztettünk, időben jött, itt helyben meg is nézte az árakat, szelep, csavar, tokvonó, ide rövid, oda hosszú, kész is.

Ja, meg az érettségifelvételi félreértelmezhető matektétel. Most futott le a folyamat :-D Szóval ha ennyi nyelven ennyiféle tétel van, én simán azt mondom, hogy ennyi értetlenkedés még bele is fér, nem ez a világ legnagyobb problémája, még ha mindenki annak is fogta fel. Eleve bolgár, szerb, japán meg ki tudja még milyen nyelveken mindent megcsinálni, összerakni, meg persze sokkal több készül, mint amit valójában felhasználnak ha abban van hiba az most nem derült ki :-P


Sipi-
(tag)

Router-en azóta a .105-öt fixáltam be, nem segített.
Viszont pörgetek egyet a láma-counteren. Kinyomtattam a nyomtatóval a hálózati beállításokat. Azon tűnt fel, hogy milyen hülyék ezek, hogy kinyomtatja az Ethernet-et is, nem csak wifi-t, pedig nincs is rajta Ethernet. Megforgattam a nyomtatót: van rajta Ethernet és kábeles USB is (nem pendrive, hanem laptophoz USB kábel) :C
Gyorsan krimpeltem egy kábelre két dugót, IP-t átírtam a nyomtatóbeállításoknál és már ment is a nyomtatás :W


eattila
(csendes tag)

De ez madzsar felveteli volt ungarische gyerkocoknek….

A radiatort elfogadom :D


zetor2000
(senior tag)

Lyály...
Ugyanakkor rettenetes széles a gombsapkák választéka. Csak olyan nincs, ami kéne... :)
Doubleshot, PBT, alulról átvilágítós, magyar ékezetes, iso elrendezésű (nagy enteres). Ezen felül ha pasztel színű, akkor az pláne.


zetor2000
(senior tag)

Nna, akkor megoldva a probléma, talán FW-t is tudsz már így frissíteni. :)


Jahno
(őstag)

Az, de ugyanott készül és ugyanúgy, csak a mennyiségre mondom, hogy valamit elképzeljünk és ennyi hibaszázalék akár bele is férhet.


eattila
(csendes tag)

Szerintem ebbe nem fer bele. Fontos felvetelibe, vizsgaba, erettsegibe stb nem fer. Ott akar sorsok pecsetoldhetnek meg. Vagy sulyos anyagi vonzata lehet lasd fizetos felveteli. Mashol belefer. Itt csak par emberrel tobbnek kellett volna megnezni.

üzenetek