exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Lesz itt megint valami kisebb-nagyobb bulika és egyik csaj hirtelen felvette a DJ Syncbutton művésznevet. Tisztára 90es évek, mikor a hollandok/belgák hasonlókkal arcoskodtak egymásnak, itt gondolom a mai semmit nem érő expornós MP3 DJkre próbál köpni egyet. Vagy nem, de ebben múlt hónapban tettestársa volt DJ Format C is :C

Megnézem van-e valami saját online anyaga, mert néhány kiírása motiváló "gótos kisnők boldog zenét játszanak avagy Metal Disco Ball ma este"

Végén még be kell néznem vendégként is, ne csak mindig technikát toszogassak.


eattila
(csendes tag)

Az szép.


-NoVa-
(őstag)

DJ'); DROP TABLE TICKETS; --


Jahno
(őstag)

Kérdezd meg a kölkötés dobjatok fel egy pénzt. Erősebb helyen jól szét lehet esni a tanulnivalóktól az biztos.


Jahno
(őstag)

Van amúgy ilyen is, de ha minden igaz akkor voltak olyan adatbányás konferenciák ahol az esti bulit nyomta.


ezittketto
(csendes tag)

Ez brutális!! :Y ..és egyben kicsit félelmetes is...
Amúgy ez hogyan működik? Mert látom, hogy te angolul kérdezed, de ő magyarul válaszol..
Miért nem magyarul tetted fel neki a kérdést? :F


-NoVa-
(őstag)

Anno mondtam, mikor learchiváltuk a témákat, hogy mindenkit automatizálhatok. Azt már akkor is tudtam, hogy annyi adattal ez nem vicc :D

Az angolról csak annyi, hogy eszembe sem jutna még egy rétegnyelvnyi nehézséggel akadályozni magam abban, hogy értelmes eredményt nyerjek ki. A napom legalább 50%-ában úgyis angolul élek, természetesen jön, hogy úgy kommunikáljak bármivel.


Bujdy81
(csendes tag)

Beszéltünk a kölökkel. Nem akarja dobni a barátait. Elmegy a felvételire és az eredményétől függetlenül Fehérvárra megy a Telekibe. :)


zetor2000
(senior tag)

Egy ideje nem volt jó dolog napelemet tenni a tetőre, mert a szaldó dolog elkaszálásra volt ítélve. Most meg akkupakkot is lehet majd kedvezményesen venni... ki érti ezt? [link]


ezittketto
(csendes tag)

Irigyellek, hogy így megy az angol..

Viszont tényleg nem értem, hogy ha az AI "anyanyelve" is angol és te angolul kérdezted, akkor Ő miért válaszol magyarul neked?

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

Gondolom ha akku van, akkor nem akar betermelni a zuccai hálózatba.


Jahno
(őstag)

AInak nincs anyanyelve. Mindent is tanul. Ha olyan a minta, akkor még egy saját nyelvet is összerakhatsz vele.


-NoVa-
(őstag)

Nincs nyelv, csak adat meg reláció. Kevesebb adat rövidebb relációval célravezetőbb, avagy egy egyenesebb, tisztább angol érthetőbb input, mint egy elbonyolított árnyalt nyelv. Aztán adat-relációra adat-relációból épített választ kapsz, nem nyelvspecifikusat. Magyar alapanyagból magyar válasz lesz, hacsak nem kérem meg, hogy angolul próbálja ugyanezt összerakni.

Nyelvet meg kell tanulni, az ilyen. Spanyolul is tanulok fél éve, az még azért passzívabb. Többet értek meg belőle, de aktívan használattól még messze járok. Viszony onnan Olaszra egyszerűbb átmenni, mint Olaszról Spanyolra, szóval inkább ebbe mélyedtem bele. Hosszú távon szerintem ez a földrajzi régió temethető, esélytelen ebből a romból országot csinálni már.


ezittketto
(csendes tag)

Sajnos nehéz belekötnöm a mondanivalódba.. :(


zetor2000
(senior tag)

Spanyolon én is gondolkodom, hogy meg kéne tanulni. Elég sokan sokfelé beszélik azt a nyelvet, még ha változhatott is az idők folyamán.
Az mondhatnám, hogy "szenyoritá, dos szervezász, porfávór" és nem csak az lenne meg, hogy "donde esztász ámigósz?" meg ilyesmik.
De ez egyelőre még csak terv.

[ Szerkesztve ]


-NoVa-
(őstag)

Amíg csak o - es - e trió megy, és az el - la nemesített főneveket kavarod, még megy lendületből, aztán a jövő/múlt időben ezek iterációi, kivételei, és egyebei már kicsit megakasztják a lendületet. Duolingo hasznosságos, ingyen van, és némi eltökéltséggel, és beletett rendszerességgel hatásos is. Ellenben a Spanyolok extrém jó arcok ilyeneknél, 3 szót elmakogsz, már családtag vagy, örökbe fogadtak, és értékelik, hogy próbálkoztál, nem lincselnek meg egy hangsúlyhibáért, mint a Franciák.


npera
(újonc)

Megvan a vonóhorog. Kaptam ingyen csereautót közben. 3,9-litert evett a Yaris Cross, pedig még 85-el is száguldottam (!!! :Y )


Samott
(addikt)

Spanyolul mindenki tud, ennek is minden szavat erted: La Policia Mexicana ;)

En most pont spanyolokkal is dolgozom (madridbol) nagyon cuki ahogy selypitenek. :) Elvileg megyunk is hozzajuk majusban... :)


Sipi-
(tag)

Nekem is volt spanyol kollégám, furcsán beszélte az angolt, de lehetett erteni. De a másik, mexikôi kollégának nem volt akcentusa az angollal, pedig neki is spanyol az anyanyelve.


zetor2000
(senior tag)

Végülis ja, ez alapján egész jól megértettem :D

Még az olaszhoz eléggé hasonlatos gesztikulációs rendszert is el kéne sajátítani, akkor az lenne az igazán üdvözítő. Na meg persze az olasz tudás a teljes gesztikulációs és blelesz*rós mentalitással. :)

üzenetek