exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Pfúúúú, pár analóg képem túl jól sikerült, aztán hirtelen kedvet kaptam, hogy majd egyszer boldogszületésnapomra vagy pld. húsvétra kérjek egy rendesebb analóg fényképezőt. Mert ebből is van vagy 10 féle, de hát jahh, majd felét úgyis elajándékozom ide-oda, többi meg olyan, amilyen. Sok inkább szobadísz meg nyomgomb egybites, felgyűlt csoda darab.

Zenitbe folyton beletépem a filmet, de már este odahaza a WC tetején teljesen jól kicsavarom és vakon bedobozolom. Állítólag ez a kezdet, aztán jön a saját sötétkamra és a hívás :-D

Igaz némelyik 40+ éves rettenetből már meglepő ha kép kiesik. Főleg ha a film is 10 éve lejárt :-D

Tavaszra bekészítettem pár érdekes csodát. Kereső nincs, ne is akard tudni mi lesz a képen. Fókusztáv? Számoljuk a mélységélességet a rekesz/távolságból. Bár ezen távolság skála is csak mutatóban van. És nem is akkora szopás, viszont van benne mókafaktor. Lehet olyan lesz, mint az olasz autó. Wikipédia sem sokat beszél róla, de az biztos, hogy 1937 után gyártották és bőven 1950 előtt:

Még nyáron lomiztam három ehhez hasonló gépet és van közte klasszikus Pajtás is végre, ami elvileg legenda, de legalább szar :-D Egy része még nálam meg fogja érni a 100 éves kort, csak el ne kiabáljam.

üzenetek