exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


qnadam
(veterán)

egyik filmes cégnél van egy arc, ő is teljesen nonszensz időpontokban volt megtalálható az irodában. amikor épp nem forgattak/előkészítettek/utómunkáztak, és rajta kívül senki nem járt be, még akkor is ott volt, és netezett meg filmet nézett. ő megpróbálta előadni, hogy imádja a családját, látványosan kedves hangon telefonált a nejével és sajnálkozott, hogy hát rengeteg a munka, de igazából mindenki tudta, hogy szimplán csak nem szeret otthon lenni.
mondjuk dolgoztam a feleségének is, szóval megértem...


Samott
(addikt)

Ovatosan ezekkel, mert ugy jartok mint a Schobert gyerek... :D

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Annak tök igaza volt, és most meg oltja a sok álszent fasz. :)


Gabibácsi
(tag)

Igen, amennyiben minden férfi egy felületes fasz, aki csak nézegetni meg kúrni akarja a nőjét, szeretni nem.
Én nem tartom annak magam, szóval -1.


Gabibácsi
(tag)

ezekből a pepszikokakóla a legjobb :D még valami chipsgyártó meg energiaitalgyártó is csinálhatna valamit


ncc1701
(veterán)

Ok, semmi gond, tartom magam a véleményéhez, h itthon sok házasság azért megy tönkre, mert valamelyik fél felvesz egy komolyabb disznó álarcot.
Részemről ha ebben a szituba lennék, és lenne pár gyerekem, akkor nem hagynám ott a csajom a gyerekek miatt, de persze mennék másik csajhoz dugni. De én egy ilyen felületes fasz vagyok. Mondjuk én előre szólok, h bálnát nem dugok, engem taszítanak a kövér nők.

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

Szkacsaty az asszem a keresés. Dánlodü (jerüvel) a végén a letöltés náluk. A rutracker.org-on (ukrán, orosz és fehérorosz nyelveken van a honlap, asszem)


Gabibácsi
(tag)

Norbi még azt is mondta, az ember a külsőségért akarja a nőt. Ezzel sem tudok azonosulni.
A válások meg egyáltalán nem emiatt vannak, legalábbis én egy ilyet sem láttam, de ha van valami statisztikád erről, szólj. Szerintem nem ilyen egyszerű dolgok ezek, mint mondjuk Norbi agya. A felesége helyében most azért felpofoznám otthon :)


Gabibácsi
(tag)

nem, de mindegy, itt úgysem tudok cirilbetűkkel írni, max majd ipadról megírom


ncc1701
(veterán)

Én első körben a nekem tetszetős csajokat nézem meg. A többit meg ingorálom. Nem tudom, más hogy van ezzel, de gyanítom ugyanígy. :)


Gabibácsi
(tag)

de ez nem ugyanazt jelenti, mint a sóherrnorbi mondása


npera
(újonc)

SAjnos nem tudom. Ha Nova megfejtése nyert, akkor durva ára van.

Ez még mindig a V50-es? Én vennék egy Toyotát inkább.


zetor2000
(senior tag)

скачать valóban a letöltés...


Gabibácsi
(tag)

úgy van :) épp orosz feliratokat keresgéltem ma :)


zetor2000
(senior tag)

Hja, első körben én is. Aztán ha megszólal, és még akkor is, akkor akár. De ha olyan, akkor inkább visszabújok a csigaházamba. Rengeteg szép csaj van, aki sajnos belül teljesen üres, vagy én nem találom meg benne, ami megfogna. A csinos burok meg nekem nem ad semmit.
Szerintem inkább legyen olyan, hogy jól érezzem magam vele, mint hogy "kinézzen" valahogy.
Amúgy ez meg olyan, hogy vannak, akik a kövér csajokra buknak. Vannak, akik az egyszálbélre. A házasság szerintem élből felesleges intézmény. De ez az én véleményem.


Gabibácsi
(tag)

első körben a szeme, kisugárzása
amúgy rátaláltam a tökéletes fenyőmagkibontó szerkezetre - kombináltfogó :D


Jahno
(őstag)

Ezt a részét mindig is elég primitíven adtad elő, de nem baj, terembe jó lesz csak kultúráltabb közegbe ne merészkedj.


-NoVa-
(őstag)

Van egy réteg ember, mint Norbi / Leslie, akiknek ez mindenek felett fontos, és a prioritás első helyén áll. Nevezzük egyenesen a nevén testképzavarnak.

Igen, fontos az egészség, van értelme a fittségnek is, mindenképp a nullánál nagyobb arányban, de az is, hogy a gyerekszülés utáni súlynövekedés az nem egyetemes, nem fix, és nem ugyanannyi minden nőnél. És nem feltétlenül növekedés, teljesen egyéni, hogy reagál a szervezet. Volt, aki 10 kilót fogyott szoptatás alatt, és teljesen leépültek a csontjai is, meg mindenből folyamatosan pótolni kellett és beépítéssegítő szereket tömni, hogy ne potyogjanak ki a fogai meg a haja. Másnál túlraktároz, és 40+ kiló felmegy, másnak meg a pulzusa kicsit megugrik a szülés napján, meg pár hét mire a bőre visszahúzódik.
Ezeket egyenlő mércével mérni hülyeség. A felugrott kilókat majd ledolgozza, ha már önálló annyira a gyerek, hogy mellette tud saját magával foglalkozni, és segít az apa benne, hogy legyen is ideje rá. De ez pár év, nem pár hónap.

Szóval Norbi/Leslie ebben egyformán teljesen a spektrum peremén billegő idióta. Amivel önmagában semmi gond nincs, sokfélék vagyunk, csak a peremről bekiabálva nem mindegy, hogy itt legyintünk, hogy hülye vagy, igyál inkább, vagy felkapja a média minden felületen, és publicitása van. Szóval a média a bűnös, ahol $-t hoz a kattintás, és gerjeszteni kell a botrányt. Meg kéne már tanulnia a népnek végre leszarni a búvárhíreket, de szép is volna. Foglalkozhatnának valódi problémákkal, aztán Karigeri személyesen tehetné át a reptéri feldolgozóban a csomagokat az inbound feliratú ládából az outbound feliratúba, hogy ne üllepedjen a jónép csomagja ott napokig, ha már nagyobb feldolgozókapacitást ígértek.


JonesC
(csendes tag)

Ja amúgy ide ért a 9.25-én feladott füles. Mondjuk az árát már korábban visszaküldték, azzal, hogy ha mégis megjön akkor tartsam meg :)


FőDudu
(addikt)

Te: a posta (igy kisbetuvel) nem valami allami kifizetohely?
Szerintem ott a fopolgarmesternek nincs sok keresnivaloja. ;)

Szerencsetlent uton/utfelen korbeveszik a regi emberek - nehez ugy barmit is csinalni, ha az elozo vezetes kerekkotoi meg pozicioban vannak.

De hat tisztogatni meg nem szabad, mert hogy nezne ki...

üzenetek