exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


-NoVa-
(őstag)

Van egy réteg ember, mint Norbi / Leslie, akiknek ez mindenek felett fontos, és a prioritás első helyén áll. Nevezzük egyenesen a nevén testképzavarnak.

Igen, fontos az egészség, van értelme a fittségnek is, mindenképp a nullánál nagyobb arányban, de az is, hogy a gyerekszülés utáni súlynövekedés az nem egyetemes, nem fix, és nem ugyanannyi minden nőnél. És nem feltétlenül növekedés, teljesen egyéni, hogy reagál a szervezet. Volt, aki 10 kilót fogyott szoptatás alatt, és teljesen leépültek a csontjai is, meg mindenből folyamatosan pótolni kellett és beépítéssegítő szereket tömni, hogy ne potyogjanak ki a fogai meg a haja. Másnál túlraktároz, és 40+ kiló felmegy, másnak meg a pulzusa kicsit megugrik a szülés napján, meg pár hét mire a bőre visszahúzódik.
Ezeket egyenlő mércével mérni hülyeség. A felugrott kilókat majd ledolgozza, ha már önálló annyira a gyerek, hogy mellette tud saját magával foglalkozni, és segít az apa benne, hogy legyen is ideje rá. De ez pár év, nem pár hónap.

Szóval Norbi/Leslie ebben egyformán teljesen a spektrum peremén billegő idióta. Amivel önmagában semmi gond nincs, sokfélék vagyunk, csak a peremről bekiabálva nem mindegy, hogy itt legyintünk, hogy hülye vagy, igyál inkább, vagy felkapja a média minden felületen, és publicitása van. Szóval a média a bűnös, ahol $-t hoz a kattintás, és gerjeszteni kell a botrányt. Meg kéne már tanulnia a népnek végre leszarni a búvárhíreket, de szép is volna. Foglalkozhatnának valódi problémákkal, aztán Karigeri személyesen tehetné át a reptéri feldolgozóban a csomagokat az inbound feliratú ládából az outbound feliratúba, hogy ne üllepedjen a jónép csomagja ott napokig, ha már nagyobb feldolgozókapacitást ígértek.

üzenetek