exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Akkor en a 2.5 honappal ne szolja egy szot se?
Bar hozzad is odaert a level vagy 4-5 nap alatt, ha jol remlik.

[ Szerkesztve ]


-NoVa-
(őstag)

Csak egy PR lehetőség, nekem mindegy, ki pörgeti meg a tempót :D


zetor2000
(senior tag)

Nekem októberi csomag jött ma. Elvben Dec23ra ígérték, hogy detényleg. Isamerősé a cucc, engem nem zavart, csak érdeklődött, hogy mimerre? Azt pontma.


Jahno
(őstag)

Belefutottam Réka posztjába, de megálltam, hogy ne írjak valami fasságot. Beleolvasva így lett volna a "Soha ne engedjètek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben!", hogy akkor tessék rászólni az emberre is oszt kész.


zetor2000
(senior tag)

Jahno
(őstag)

Van vagy nincs, ezek elég jól keveredni szoktak, de a júzerek sem mindig tudják, hogy ki miben illetékes. Fatornyos falumban is ment az adok-kapok az utak karbantartásáról és pályázatokról, mert ugye a Pógár Jenőt azt valamivel támadni kell és ígérni.

Ennek ellenére régóta kulcs pozícióban lévő emberek és kisebb niggerek is elég gyorsan elhullottak tisztogatva. Postán meg nehéz lesz rendet tenni, mert ott is a kicsi occsó nigger miat van minden. Pofán verni meg nem lehet, mert akkor nem lenne meg a létszám és a dolgozás.


-NoVa-
(őstag)

"Soha ne engedjètek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben!"

Kivéve a jogászokkal szemben. Meg a marketingesek. Meg az MLMesek és a hittérítők. Meg akit még kihagytam. A hangoskodók migrénes napokon, még azt feltétlenül említsük meg.


Gabibácsi
(tag)

És a sajtkészítők?


Gabibácsi
(tag)

Jajjmár, karigeri eddig annyit tett hogy visszahozta a régi elvtársakat, meg tisztogatott. De már az első nap lehetett tudni hogy minden a kormány miatt lesz :) majd ha valami értelmes intézkedést hoz, beszélhetünk arról hogy most már polgi, addig csak egy lobbi által odatett kifizetőember lesz


Jahno
(őstag)

Pfúbaze még majdnem jó is.


Gabibácsi
(tag)

A durva az hogy ekkora publicitást kap


Gabibácsi
(tag)

A postát be kell vetni sóval, előtte persze felgyújtani
más megoldás nincs :DDD


-NoVa-
(őstag)

Juteszembe, RIP Terry Jones.


Jahno
(őstag)

Marketinget most ne emlegesd, videójátékos haver megalakult, hogy miképpen hirdessem magam és más fajta kép legyen a fejlécben, meg így marketing meg úgy meg amúgy. Mondom minek? Teljesen másról szól minden, mint amit elképzelsz. Azon kívül, hogy beengedek mindenféle Amigás balhés arcokat is, csak igyanak sört (-


-NoVa-
(őstag)

Hát na, szerintem nyugodtan irogasson ide a PH-ra, nem gond. Elviseljük ha épp túltolja, ő is, ha mi. Vagy nem Leslie-re gondolsz? :DDD


Jahno
(őstag)

Negyed évente megcsinálja valami nagy baromság bemondással. Aztán ráugrik az ország, lehet mondani, hogy ez egy köcsög, aztán jönnek és megvédik.

Most ezekkel teljesen jól el lehet evezni, belefutottam valami bicajos magazinba, ahol mi megy? Bicaj kontra autó. Bammeg, már híreket sem kell olvasni, mindig midenhol ugyanaz van, folyamatos körforgásban ismétlődünk.


Gabibácsi
(tag)

Réka egyszer majdnem elütött, két kocsival voltak, elöl ment a lófejű valami audi kabrióban, utána meg a törpe egy a8 long verzióban. Montevideoban történt


Gabibácsi
(tag)

Basszameg, most olvastam :((


eattila
(csendes tag)

En sajnalom. En is fasz lennek ha minden nap megrugna a lo.

Kb ennyi igazsag volt abban is.


JonesC
(csendes tag)

Amit küldtél levél az pár nap alatt itt volt.

üzenetek