exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Mi a fenere?
Feher lesz a neger a logon? :DD


FőDudu
(addikt)

Meg a Fekete Peter, ruletten a komplett fekete szamsor, kartyakon a feket szin, stb...
Elmentek ezeknel otthonrol...

Es persze ujsagot se nyomtassanak fekete tintaval, valamint a weben is csak bugyirozsaszin legyen a polkorrekt.. Anyjukpicsajat...

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

És a listák... ugye van blacklist / whitelist... meg a zsarolólevél, ami angolul ugye blackmail. És még lehetne sorolni.


eattila
(csendes tag)

Nem tudom. Olvastam ilyen szalagcimet. De elmebetegseg.


-NoVa-
(addikt)

Múltkor egy Facebook csoportban előkerült egy aktivista, de lefagyott, amikor felvetettem, hogy nem hat meg a múltjuk, ha meg nagyon feszegetnénk, akkor volt épp elég Afrikába, fekete rabszolgatartóknak eladott Magyar, és egyéb Európai, milliónyi rabszolga. Szóval ha nagyon supportálni akar, akkor tudok adni helyi segélyszervezetekhez számlaszámot. Többet nem írt :)


JonesC
(csendes tag)

Arról nem is beszélve, ha mostaniak nem igyekeznek vissza Afrikába, valahogy elég jól érzik magukat Észak-Amerikában.


FőDudu
(addikt)

Alfamban ha jol remlik akkor 3 van. ezert van 4 lambda szonda.
2-2 hengerenkent 1 katalizator, elotte 1-1 lambda.
Mogottuk Y cso lambdaval (fo katalizator elotti), majd katalizator es utana is lambda...


FőDudu
(addikt)

Bejott nekik az elet. Lassan ciki lesz fehernek lenni arrafele.


FőDudu
(addikt)

BLM aktivista?
Ilyen is van - bar miert ne lenne....
Valahol brainstormingolni kell azt a sok baromsagot amit osszehordanak - nem lehet egy elme szulemenye az egesz ;)


Jahno
(őstag)

Nem tiszteled?


Gabibácsi
(tag)

Lehet enyémben is van még pár, csak nem tudok róla :DD a hibakód amúgy katalizátor 1-es hengersor vagy ilyesmi volt


Jahno
(őstag)

Hjahh, katalizátorom nekem is lassan cserés lesz, erre rásegít a kipuff is ami rozsdás és oda is van verve. Másik szerelő szerint persze semmi baja, oszt jóvanazúgy :-D

Asszony mondja, hogy kicsit traktorhangú az autó, én meg már nem tudom, mert most csendesebb is volt a szokásosnál, aztán vagy behaluztam magamnak vagy nem, de hidegen kicsit zörgősebb. 2. számú szerelő is egyből mondta, hogy nahát, nézzük meg. Valami gyári Bosch nemtommi helyett a picit olcsóbbb Magneti Marellit tették bele, ami nem szar, csak néha ilyen a hangja, valamint károsanyagban kicsit szarabbul járok, mint a Boschnál és én kocsimnál ez a sok kicsi ha összeadódik akkor lehet éppen nem megy át a műszakin. Mondom de jó.

Hibalista szép, sokba is lesz, viszont megint meg kell állapítani, hogy ez a csóka csöppet alapos és valóban milliméterre átnézte az autót. Máshol nem nagyon akartak szólni, hogy folyik a vízpunepa és akkor az még látványos, meg csak a lista eleje.

Gondolkoztam rajt, hogy egy 10est akár meg is érne ide-oda beadni, oszt nosza, csináljanak állapotfelmérést, azt össze lehetne hasonlítani mert én már tudom a "teljes" listát és ezen belül ki meddig jutna el fél nap alatt?


BobaHWSW
(újonc)

Errol van valami link? Utanaolvasnek. Ilyenrol nemtudtam.


Phülöp
(addikt)
Blog

link

[ Szerkesztve ]


BobaHWSW
(újonc)

Thx, olvasom!

Wikin mar talaltam rola valamit.


Jahno
(őstag)

Ajjj, felnéztem anyósnál a padlásra, mert kicsit ázik a történet és mindenki csak beszél róla, de senki nem nézte meg, csak valami legendák vannak róla, hogy tele van szeméttel a padlás. Szemét nem volt. Bár lehet annak jobban örültem volna, mert olyan a tető, hogy csoda ha csak ennyire ázik be, mert máshol ezt már tetőablaknak hívják...

Gerendák jónak néznek ki, lécezést bőven igazítani kell no meg ilyen palát max. lebaszni lehet, mert tákolhatjuk a világ végéig, ez sokkal nagyon jobb és tartósabb nehezen lehet.

Ahogy haveroknál néztem, erős 1 napos melóba néha bele is férhet, már csak szakember kellene és 28 tábla lemeztető :U Én max. adogatni tudok dolgokat és sört inni a mester helyett meg okosakat mondani, mint egy igazi projektmanager, hogy ha időben végzünk akkor kész lesz és az a feladat, hogy megcsináljuk, fasza lesz. Majd óránként leadok valami riportot a megrendelőnek, amiben semmi értelmes nincs :-D


eattila
(csendes tag)

Tudja a fene. Lehet :D


NauTiLUS_HUN
(újonc)

A palák lebaszásával azért óvatosan, ha még régiek akkor aztbeszt tartalommal bírnak.


Samott
(addikt)

Akcios:

:DDD


ncc1701
(veterán)

És horror pénzért viszik el. Elásni meg izé...

üzenetek