exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Hjahh, katalizátorom nekem is lassan cserés lesz, erre rásegít a kipuff is ami rozsdás és oda is van verve. Másik szerelő szerint persze semmi baja, oszt jóvanazúgy :-D

Asszony mondja, hogy kicsit traktorhangú az autó, én meg már nem tudom, mert most csendesebb is volt a szokásosnál, aztán vagy behaluztam magamnak vagy nem, de hidegen kicsit zörgősebb. 2. számú szerelő is egyből mondta, hogy nahát, nézzük meg. Valami gyári Bosch nemtommi helyett a picit olcsóbbb Magneti Marellit tették bele, ami nem szar, csak néha ilyen a hangja, valamint károsanyagban kicsit szarabbul járok, mint a Boschnál és én kocsimnál ez a sok kicsi ha összeadódik akkor lehet éppen nem megy át a műszakin. Mondom de jó.

Hibalista szép, sokba is lesz, viszont megint meg kell állapítani, hogy ez a csóka csöppet alapos és valóban milliméterre átnézte az autót. Máshol nem nagyon akartak szólni, hogy folyik a vízpunepa és akkor az még látványos, meg csak a lista eleje.

Gondolkoztam rajt, hogy egy 10est akár meg is érne ide-oda beadni, oszt nosza, csináljanak állapotfelmérést, azt össze lehetne hasonlítani mert én már tudom a "teljes" listát és ezen belül ki meddig jutna el fél nap alatt?

üzenetek