exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Fenyevo epp orul a fenybol keszult (sult) galambnak? :C


qnadam
(veterán)

a fehéren izzó madár hőkibocsájtása miatt izzad.


Jahno
(őstag)

Jajj, mikor bármire is azt hiszik, hogy nyeremény :DD


halapidori
(csendes tag)

En tudok dolgozni, es mindenkivel kedves vagyok, es jopenzert tappenzre cserelem az ovikát. Profit.


blueboi69
(csendes tag)


blueboi69
(csendes tag)

Én azt szoktam, hogy ha vmilyen csoportban valaki hírdet számomra irreleváns tartalmat, pl műkörmös, szoli, nőiruhák,fehérneműk stb, akkor azt letiltom a picsába. Elkezdtek fogyni a reklámok. Amiket a feed-re kidob a facebook, azokat is szoktam tiltogatni és egyre értelmesebbeket rak már be, szóval működni látszik a dolog. Naponta 1-2ilyen van.
Na meg persze a csoportok 90%-ról levettem a követést, így nem jelenik meg onnan semmi, csak akkor ha érdekel valami és kifejezetten a csoport oldalát nézem meg. (pubic csoportnál nincs jelentősége, de privátnál igen) Szóval lehet ezt finomhangolni, szerintem érdemes.


Bujdy81
(csendes tag)

Ezen a képen az a pláne, hogy a galamb guanó termelése figyelemre méltó, vagy van egy másik férfi is, aki nem szerepel a képen, csak "segít a látványvilágban"? ;) :D


Samott
(addikt)

En olyanyira finomhangoltam, hogy nem is hasznalom azt a szart. Nincs is semmi problema vele. :)


cyberde
(csendes tag)

Mondjuk a marketplace elég hatékony. Este egy 10szavas/10fotós hirdetésben feltettem az autómat eladásra, gondoltam elketyeg amig nem érek rá a hahu-ra is feltenni. 1 óra alatt 30 üzenetet kaptam. Másnap miután elvitte a vevő :U megnéztem, 2400-an nézték meg a hirdetést. :Y


Samott
(addikt)

Upsz.

:DDD


npera
(újonc)

Már fel van adva a rendelés egy Plaid Model S-re, holnap kezdem el az igénylést leadni rá. Beszéltem az ipsével, aki a rendelést feladta és jeleztem a tesztvezetési szándékomat :C


Sipi-
(tag)

A PH-s hardverapróról a GTX1060-asomat kevesebb, mint 24 óra alatt elvitte a vevő :C
Bezzeg a 1050Ti-t még senki sem akarta megvenni. :O


Samott
(addikt)

Az uj Hummer meg mar el is fogyott... :)

Ja, es mintha azt olvastam volna hogy Cybertruck nem is lesz europaban. Meg ugy altalaban amerikan kivul. Egyszeruen nem felel meg semmifele eloirasnak... :)


npera
(újonc)

A Hummer már úgy kellett, mint egy falat kenyér. Mondjuk tutira zabálni fogják, mert mostanában ilyenre van igény sok helyen.

Remélem lassan eljön az ideje, hogy értelmes BEV-ek is készüljenek. Olyasmire gondolok, mint ID3, Tesla Standard Range és hasonlók. Amikor nem a fejletépő gyorsulás a fő fókusz, hanem a hatékonyság és racionális hatótáv.


cyberde
(csendes tag)

Rendeltem egy spéci csavarhúzót a zaliról. Persze nem jött meg időben. Megreklamáltam, küldött egy másikat. Az két hét alatt megjött. Utána megjött az első rendelés is. :U Írtam a kínainak, hogy ha el tudom adni, visszautalom a lét. Írta, hogy ok, fasza gyerek vagyok, de tartsam meg nyugodtan. A jófogáson egy hónap alatt ránéztek hatan. A vaterán nyolcan. A fb marketplace-en egy hét alatt háromszázan. Sőt, meg is vették. :K


cyberde
(csendes tag)

Lesz bev dacia spring suv is. 200km hatótávval, 33kw, 120km/h végsebességgel. Viszont csak 5 millióba fog kerülni.


zetor2000
(senior tag)

Ja. Egy átmatricázott kínai / indiai gyártású valami - Totalcar szerint Renault Kwid. Most épp Dacia logóval :D Támogatással viszont egész baráti lesz / lehet az ára, úgy valami 3-4 miller köré esik be, azt mondogatják. Úgy meg vállalható.

[ Szerkesztve ]


npera
(újonc)

Ja, az valami átbrandelt kínai belpiacos csoda lesz. Nem azt mondom, hogy rossz, csak ott már erősen vágták a költséget. Mondjuk A-ból B-be vélhetően az is jó. Mint egy első generációs Leaf, csak olcsón.

üzenetek